RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 1. oktoober 2013

Kes on Eerik-Niiles Kross?

Varro Vooglaid - 30.09.2013
Märkasin, et IRL-i ridades Eesti poliitilise taeva tähtede sekka tõusev Eerik-Niiles Kross kasutab oma Facebooki lehel iseenda programmi tähistamiseks kõnekat sümboolikat.

Vaadates seda kontekstis sama sümboolika kasutamisega nii mõneski teises riigis, kus on toimunud globalistide (ja ennekõike USA) poolt mahitatud, organiseeritud ja ko-ordineeritud revolutsioonilised liikumised, tekib tahes-tahtmata küsimus, kelle või mille huve hr Kross teenib.

Muidugi võib öelda, et sümbolite kokkulangevus globalistlike revolutsiooniliste liikumiste omaga on puhas juhus, aga see ei kõlaks väga veenvalt. Samuti oleks väga raske uskuda, et hr Kross ei ole teadlik, mis sümboleid ta kasutab.

See, et 1990-ndatel Eesti luure juhina töötanud ning viimase kümne aastaga (pärast Iraagis koalitsioonivägede konsultandiks saamist) suure varanduse kokku ajanud hr Krossi minevik on hämar ning tõstatab küsimusi isegi tema parteikaaslastes, on seejuures avalik saladus.

Seega peab küsimusele sellest, kes on Eerik-Niiles Kross, vastama lihtsalt "Ei tea". Kõrgetele poliitilistele positsioonidele pürgiva inimese juures on selline vastus aga paratamatult problemaatiline.

Image

Keda teema huvitab, võib vaadata lähemalt allolevat dokumentaalfilmi revolutsiooniärist:

Siin valik pilte sama sümboli kasutamisest Serbias ja Egiptuses. Lähemalt vaata siit.

FistApril6KnockOff

fistEgyptStencil

fistOtporWall2

FistWhere

Allikas: http://www.decivitate.ee/?news_id=1948
_______________
E.N. Krossi  mahhinatsioonidest lugege lisaks SIIT.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 3. oktoober 2013, kell 14:19  

Anname talle andeks!Mees teab väga hästi ,et tal ei ole vähimatki võimalust saada linnapeaks.See ei olegi tema eesmärk.Eesmärgiks end kaitsta meedia ja ka poliitilise kilbiga ,nende meeste eest kes tema pärast Venemaa vanglates kinni istuvad.Krossi saatus otsustatakse siis kui need isikud vabanevad.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP