RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 7. oktoober 2013

Konservatiivsed Noored pidasid Tallinnas koosolekut

4. oktoobril toimus Tallinna Konservatiivsete Noorte koosolek, kus valiti ringkonnale uus juhatus ja arutati eelseisvate valimiste ootuses olukorda Eesti poliitikas. Kogunenud noored pidasid vajalikuks muuta organisatsiooni tegevust senisest aktiivsemaks, et võtta endale roll igas vanuses Eesti rahvuslaste lipulaevana.
“Mul on au, et mulle on usaldatud Tallinna piirkonna noorte juhtimine,” tunnistas ringkonna esimeheks valitud Jaak Madison (22). “Me tahame ühtse meeskonnana kaasata rohkem noori kaasa mõtlema ühiskonnas toimuvale ja tekitada võimalus Eesti arengut suunata. Ma loodan, et kõik noored, kes muretsevad Eesti tuleviku pärast, võtavad ka ise meiega julgesti ühendust. Koos saame arutada, kuidas edasi liikuda, et jätkuks areng ka Tallinna-välistes piirkondades. Tänu aktiivsele osavõtule saame üle Eesti tekitada noortes selle vastu huvi.”
Ringkonna aseesimeesteks valiti Kristjan Siimson (25), Tomas Salamäe (24) ja Rauno Sigur (23). Koos arutati, kuidas tuua noori lähemale poliitilistele otsustele, et oleks esindatud kõikide vanusegruppide huvid. Tundes muret Eesti tuleviku pärast ja nähes ohtu iseseisva Eesti huve ohustavates poliitilistes suundades, kinnitasid noored rahvuskonservatiivid vajadust luua alternatiiv praegusele korrumpeerunud poliitsüsteemile.
Konservatiivsete Noortega saab liituda meili teel: noored@ekre.ee

Allikas: http://www.ekre.ee/konservatiivsed-noored-pidasid-tallinnas-koosolekut/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP