RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 9. november 2013

Facebook´ist

Aivar Koitla:

Braavo! Lõpuks ometi tuli ära! 2013. aasta Buratino Rahapuu auhinna laureaat on selgunud - Toomas Hendrik Ilves!!! Kestvad ovatsioonid! (Kõik tõusevad püsti) Aplaus jätkub!
Jääme ootama järgmisi säravaid avaldusi parimas Nõukogude propaganda stiilis - "Veel eile seisime kuristiku äärel! Kuid täna oleme astunud tubli sammu edasi!" Braavo! Ovatsioonid jätkuvad! Elan õnnemaal, mille valitsejate tarkus on piiritu ja heldekäelisus otsatu!
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/president-ilves-leedu-delfile-tegelikult-euro-hoopis-alandab-hindu.d?id=67061864


Aivar Aaslo:

Nunuh, feministide nõudmisel eemaldati Rootsi armee lipult isalõvi sugutunnus. Rootsi armee ongi kuidagi kohitsetud viimasel ajal.

Rootsi lennuvägi ongi valmis ainult tööpäeviti, kellast kellani, puhkepäevadel lendavad Rootsi taevas vene lennukid.

Ilmselt on mingid 'õiguslased' rootsi armee töö ja puhkeaja seaduse kallal käinud...
Pole viga, varsti on feministide brigaad taevas luudadega lendamas, siis on taevas kaitstud kah. Ning 'multi-kulti' alusel on venelased ka teretulnud, nad võivad muidu tunda end diskrimineerituna.
Ei tohi ahistada venelasi, kui nad tahavad pommitajatega rootsi taevas lennata, nii nagu ei tohi ahistada moslemeid, kui nad tahavad rootsi tüdrukuid vägistada ja Stockholmi maha põletada!
http://www.e24.ee/1231278/rootsi-on-venemaa-parast-arevil

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP