RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 28. detsember 2013

Absurdne poliitkorrektsus

Hiljutine juhtum telesaates “Eesti mäng,” kus M. Tamla, et mitte minna vastuollu etteloetud poliitkorrektsete määrustega, meelega valesti vastas näitab taas, kui jaburaks on tsensuur muutunud.  Ei või vastata “juudivabaks” ega “venelastevabaks”  sest olevat skandaalne isegi, kui räägitakse  mingist ajaloosündmusest. Absurd.
Ühiskonnale peale surutud korporatiivse ärieliidi huvides samasugune loll vasakpoolne sundsallivus, kus põlisrahvas peab käituma kõiksugu vähemuste huvides enda positsioone ja seeläbi rahvusriigi põhimõtteid tagandades, et mitte võimu kahjustada. Absurd.
Marcuse kirjeldab oma raamatus “Repressive tolerance,” kuidas kõik normaalne tuleb kuulutada ebanormaalsuseks, et vähendada enamuse nö lööki. Enamuse haarde vähendamisel on kasuks kõik vähemused, kes aitavad lagundada senist ühiskonda. Kõikide “piinatud” vähemuste – anarhistid, immigrandid, peded, jne -  taotluseid tuleb teatud piirideni soodustada, kuniks varasem ühiskonnamudel on muutunud ebakindlaks, et sellele suurem hoop anda. Enamuse jõu vähendamiseks tuleb vähendada põlisrahva rolli(sh protsentuaalset osa rahvastikus aga ka osa juhtivrollides) nende omas riigis, sest see aitab enamuse soove alla suruda. Absurd.
Seejärel tuleb anda otsustav löök ja tuua senise võimu asemele “uus”  eliidile kasumlik ja lojaalne süsteem.
Samat efekti omab ka poliitkorrektsus, kus sa pead( Mingit avalikku arutelu neil teemadel lihtsalt pole! )olema tolerantne, isegi nii tolerantne, et kõik mis nende dogmadega ei haaku, tuleb ründeobjektiks muuta. Poliitkorrektsus on võimutsev suund Euroopa Liidus, mille seadustik üha rohkem mitte sarnane, vaid identne NSVLi rahvust alla suruvatele seadustele, kuid mis surub jõuga(mingit alternatiivi lihtsalt ei antagi!) peale ebanormaalsete vähemuste soove, millise eesmärgi Marcusegi kõneles.
Seetõttu rahvuslased võitlevadki tänaste sõnavabadust piiravate isikuvabaduste piiramise vastu, see viib varem või hiljem marksismini.
Allikas: http://nsblogi.com/2013/12/28/absurd-poliitkorrektsus/
jaburus

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP