RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 26. detsember 2013

MATTI ILVES: 101 MUIDUSÖÖJAT RIIGIKOGULASTE ABILISTEKS

"Postimees" 25.12: "Riigikogu esimees Ene Ergma leiab, et riigikogu liikmetel peaks olema õigus palgata endale isiklik abi, millest 2009. aastal kulude kärpimise eesmärgil loobuti."

Enam suuremat lollust on tänapäeval raske välja mõelda. Tegelikult tänastes Euroopa Liidu osariigi oludes ja varsti Euroopa Ühendriikide provintsis ei ole riigikogulastele küll abilisi vaja. Nad vaevlevad juba ammu tegeliku töö puuduses, sest E Liidu seaduste, direktiivide ja regulatsioonide (neid tuleb EL-ist juba üle 85%) formaalne vormistamine Eesti osariigi seadusteks ei tohiks küll kontemurdev töö olla.
Otstarbekas oleks Riigikogu laiali saata ja selleks "raskeks tööks" piisaks satraapliku peaministri kanseleist ja erinevate haldusministeeriumide ametnikest ning midagi ei muutuks.

Praegune tegelikult olematu demokraatia mängimine osariigi tasandil läheb meie rahvale kalliks maksma ja abilise kinnitamine "rahvasaadikute" juurde on vaid hea võimalus luua juurde veelgi ustavaid parteilisi töökohti.
Kõk poliitikud, kes räägivad veel Eesti riigist ja selle iseseisvusest petavad lihtsalt rahvast, sellest lugege lisaks SIIT.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP