RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 5. veebruar 2014

Taas puhuvad kurjad tuuled meie rahva ja maa peale

Margit-Mariann Koppel
Taas puhuvad kurjad tuuled meie rahva ja maa peale rahvuslike huvide reetjate leerist.

Kartellierakonnad on juba pikemat aega valmis olnud kohtuma meid okupeeriva riigi emissaridega, et alla kirjutada häbiväärne kinkeakt, millega Eesti riigile ja rahvale kuuluvad maad tasuta venemaale ära antakse.
Riigireeturite suureks rõõmuks teatas nüüd ka venemaa, et ta on lõpuks valmis korduvatele eesti juhtpoliitikute kutsetele vastu tulema ning on omalt poolt saavutanud valmiduse, et vastu võtta nende poolt okupeeritud maad ametlikult vene riigi omandisse.

Peagi oleme olukorras, kus meie iseseisvus on kingitud Eurtoopa Föderatsioonile ja venelaste poolt anastatud maad ja varad Vene Föderatsioonile.

Senise Eesti Vabariigi sisu ja vorm on kaotamas eksistentsi mõtet. Pean silmas siin seda Eesti Vabariiki, mille kohta Wikipedia kirjutab: "... Pärast Punaarmee kaotusi 1919. aastal Narva, Paju ja Krivasoo lahingutes tunnustas Venemaa Tartu rahuga 2. veebruaril 1920 Eesti iseseisvust, ühtlasi määrati kindlaks Eesti ja Venemaa piir..."

Piirilepingu allkirjastamise järgselt kutsun KÕIKI veel rahvuslikku eneseväärikust säilitanud inimesi avalikule arutelule Eesti riigi uue poliitilise vormi üle.

Kuna Eesti Wabariik-Eesti Vabariik, mis sündis 1918. aastal ei osutunud elujõuliseks, on mõistlik arutada riigireformi laialdast plaani, milline teostuks eesti rahva demokraatliku tahte alusel ja, mille loomulikuks osaks oleksid muuhulgas 25. aasta taguste sündmuste kordamine suveräänsusdeklaratsiooni vastuvõtmise teel, millega kuulutatakse Eesti seadused ülemuslikuks EL'i seadustest.

Vajadusel, et asi oleks kooskõlas rahvusvahelise õigusega, tuleb uue laulva või tantsiva revolutsiooniga muuta riigi formaati ning ennast lahti siduda praeguse riigi häbiväärsest eksistentsist.
Kui vaja, tuleb rahval seega välja kuulutada TÄIESTI UUS riik. Milline see olema saab, seda otsustab rahvas - kas Skandinaaviast tuntud konstitutsiooniline rojalism või mõni muu vorm - sümbolid, sisu, nime jms - kõik mõtleb välja ja kinnitab rahvas.
See on meie ainuke võimalik tee, kui tahame saada OMA iseseisvat rahvusriiki.

http://bhr.balanss.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=6425&catid=19&Itemid=58
 
Allikas: Mart Niklus

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP