RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 12. juuni 2014

Kildagaasi tootmise hirmsad tagajärjed


Kuna terve Eesti on kildagaasi tootmise ala, siis algab siin varem või hiljem Euroopa Liidu survel selle gaasi tootmine. Vene gaasinõla otsas istuv gaasinäljane Euroopa lihtsalt surub selle meile peale, pealegi on meil rahvastiku tihedus plju väiksem kui Lääne-Euroopas (rahvas põgeneb riigist halva elukvaliteedi tõttu) ja siin võib vabalt kildagaasi tootmiseks vajalikke toksilisi kemikaale kasutada, ning passiivne rahvas vaevalt selle vastu protesteerib. "Economisti" teatel on Eestis kildagaasi tootmisele juba antud roheline tee. Rahvast aga hoitakse riigijuhtide poolt sellest otsusest täielikus teadmatuses.
M.I.

6 kommentaari:

Anonüümne 12. juuni 2014, kell 13:39  

Vene hirmutuspropp, et ikka nende gaasiluti otsas edasi istutaks.

Matti Ilves 12. juuni 2014, kell 13:50  

Vaevalt, originaalis, nagu tähele panite - pole see video venelaste toodang.

Matti Ilves 12. juuni 2014, kell 15:36  

Link:https://www.youtube.com/watch?v=VHUMCGmjGsM

Anonüümne 12. juuni 2014, kell 17:13  

https://www.google.ee/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=shale%20gas%20china%20companies
hiinlaste kildagaasi pisnis.
muide, Uus Siiditee=Raudtee Hiina-Kasahstan-Venemaa-Peterburg ja Rail Baltica on ühe globaalse logistilise võrgu osa. Pekingis ja hiina saatkonnas narva maanteel asuvad juhtkoordineerimiskeskused.
http://www.youtube.com/watch?v=i9thOkMfWKE .
Otsing: Google video: New Silk Road Orenburg.
http://www.youtube.com/watch?v=8to7erZHaXE

Anonüümne 12. juuni 2014, kell 18:20  

https://www.google.ru/#newwindow=1&q=rothschild+china
see seltskond saab olema kogu endise NLiidu, venemaa, ukraina ja baltikumi naftagaasi torude omanikuks. ja kogu NSR raudtee peking-tallinn samuti.

Anonüümne 13. juuni 2014, kell 11:28  

Tarbijale ei tähenda gaasi päritolu ega hind mingit hinnalangust.EL on kehtestanud liikmesriikides ühtsed hinnad ja vahendusest täidab Brüsseli kassat.Massiline kildagaasi tootmine vähendaks kindlasti venegaasi hinda kuid see suurendaks vaid vahendaja tulu.Ega venegaas praegugi kõrget hinda oma ,hetkel on tegu vaid poliitikaga mis majandusega suurt kokkupuudet ei oma.Siit tekib kohe küsimus ,et miks peaks riigi põhjavett mürgitama kui see isegi tarbijale mingit säästu ei anna ?Tuuleparkide ja fosforiifiga analoogne teema.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP