RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 26. august 2014

MATTI ILVES: MOSLEMID NÕUAVAD OSLO ALLLINNAS ISLAMIRIIGI KEHTESTAMIST!

Multikultuursus on Norras arenenud päris kaugele ja nüüd on selle "õilsa" ürituse viljad juba õige hästi näha. Oslos toimuvad kurvad, kuid õpetlikud sündmused, nimelt nõuab islamistlik grupp "Ansar al-Sunna" ei rohkem ega vähem kui islamiriigi kehtestamist Oslo linnaosas Grønland.

Nõutakse selle linnaosa kvartalites võimutäiuse andmist islamiusuliste kätte ja šariadiseaduste kehtestamist. Väidetakse, et selline lahendus on parim mõlemale osapoolele ja nad ei taha elada ebapuhaste (usulises mõttes) olendite hulgas, nagu on norralased.
Me oleme siin sündinud ja ei taha Norrast lahkuda, samuti ei taha me olla osa siinsest ühiskonnast. Norra on Jumala maa, mis kuulub kõigile, ütlevad nad.
Pildike Oslost

Norralasi ka hoiatatakse: "Ärge sundige meid tegema seda, mida on võimalik vältida. See ei ole ähvardus, vaid tõde ja tagajäjed võivad olla norralastese hukatuslikud."

Enam selgemat sõnumit ei ole võimalik Eesti poliitikutele saata, sest multikultuursus ei rikasta meid, vaid toob osariiki õnnetust, rahvustevahelisi pingeid ja rahutusi, võimalik, te isegi relvastatud kokkupõrkeid. Olen juba varem kirjutanud, et ebaõnnestunud valitsemise tõttu rahvas põgeneb Eestist ja et oleks keda valitseda-kamandada loodetakse immigrantide sissevoolu peale eriti vaestest riikidest, kuid isegi see on kartellipoliitikutel ränk valearvestus.

Kasutatud allikas: http://whiteresister.com/index.php/news/1367-muslim-terrorists-demands-islamic-state-in-downtown-oslo

1 kommentaari:

Loka 31. august 2014, kell 00:58  

Tuleb loota et Norra mehed on munadega !



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP