RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 28. august 2014

MEIE KIRIK: Peapiiskop Carey: aumõrvad ja šariaat meie linnades on multikulti tagajärg

EnActive Imagedise Canterbury peapiiskopi lord George Carey hinnangul on britid saanud tänu multi­kultuurilisusele kaela au­mõrvad ja islami­seadused. Ja üha enam noori briti moslemeid reisib Lähis-Itta või mujale brutaalset „püha sõda“ pidama.
„Briti külalislahkes elukorralduses olid erinevad usundid tere­tulnud, kuid esile tõusis vaid üks – kristlus. On fakt, et multi­kultuurilisuse doktriin on juba kaua lasknud immigrantidel luua meie linnades omaenda täiesti eraldatud kogu­kondi,“ kirjutab lord Carey.
„Selle tulemuseks on aumõrvad, naiste ümber­lõikamine ja šariaadi­seaduse kehtestamine paljudes linna­osades üle kogu Ühend­kuningriigi.“
Emeriitpeapiiskopi arvates peaksid Briti moslemi­kogukonnad taolisest fanatismist palju selge­sõnalisemalt lahti ütlema, kui nad seda seni on teinud. Lord Carey leiab ka, et „pühasse sõtta“ suunduvatele briti moslemitele tuleb naasmine võimatuks teha:
„Noored, kes sõidavad välis­maale vägivaldset džihaadi pidama, peaksid juba enne minekut teadma, et neil pole tagasiteed tsiviliseeritud ühiskonda.“
Paljud briti moslemid on ühinenud Süürias ja Iraagis vägivalla abil islami­kalifaati kehtestava brutaalse terrori­rühmitusega, mille jõhkrust on tauninud koguni al-Qaida.
Hiljuti vapustas maailma USA ajakirjaniku James Foley jõhker tapmis­video. Süürias kinni võetud ja kaks aastat pant­vangis hoitud katoliiklasest ajakirjanikul nüsiti kaamera ees pea otsast, video vere­tööst aga postitati internetti.
On kindlaks tehtud, et James Foley elajalikult mõrvanud „Islami­riigi“ terrorist on pärit ilmselt Londonist.
„Teie liberaalsed ja demokraatlikud põhi­mõtted ei maksa siin mitte midagi,“ lausus kaldea katoliku kiriku Mosuli peapiiskop Emil Nona Itaalia meediale.
„Te peate meie olukorra üle siin Lähis-Idas uuesti järele mõtlema, sest te võtate oma riikidesse vastu üha suuremal arvul moslemeid. Ka teie olete ohus. Te peate tegema jõulisi ja julgeid otsuseid, isegi oma põhi­mõtetega vastu­ollu minemise hinnaga.“ 

1 kommentaari:

nuntsel 28. august 2014, kell 23:52  

Aga miks siis EL teeb meile ettekirjutisi,et me peame olema sallivad ja ei tohi vihata teisest kultuurist immigrant ja tahavad et meile peaks ka ikka immigrante sisse tooma aga kui erinevus ei rikasta ja ehitatakse moseesid,mida rahastavad rikkad nafta maad-meie riigiisad kuulavad ju ainult misEl ja USA teha käsivad-liberaalsed demokraadid on seda multikultit külvanud euroopasse aeg on lõpetada.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP