RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 7. august 2014

Tiiu Prants: Veel sõjast Ukrainas.

Maidan oli korraldatud hunta poolt USA ja ka Euroliidu riikide kaasabil, et saaks ukrainlasi röövida. Assotsiatsioonileping hävitanuks Ukraina tööstuse lõplikult. Tõeline Maidan toimub Ida Ukrainas, kus rahvas seisab oma kodu, vabaduse ja väärikuse eest. Silmakirjalik jutt Ukraina ühtusest variseb põrmu kohe, kui teadvustame, mis plaanid olid ja on USA-l Ukrainaga ja seda Euroliidu kaasabil: restitutsioon oleks Ukraina ühtsusest riismed jätnud. Krimm läinuks juutide ja NATO käsutusse. Mingit Ukrainat enam ei ole, rahvas ise aitas kaasa endise Ukraina hävingule. Sarnane nähtus, et suur osa rahvast on nõus, toimub Eestiski. Nõus NATO baaside, fosforiidi kaevandamise, aafriklaste röövimise ja Ukraina hävitamisega hunta poolt. Kummalises maailmas elame. Kes Ukraina ühtsusest pasundavad, on variserid. Hunta pooldajad öelgu otse välja, et maailma valitseb vale ja jõud, mitte ärgu jahugu vabadusest ja demokraatliast, euroopalikest väärtustest.

Allikas: Facebook

4 kommentaari:

Anonüümne 7. august 2014, kell 18:18  

Putin aga on nii hea, nii hea ja omakasupüüdmatu. Venelased eesotsas staliniga on nii palju head inmkonnale teinud: katõn, vangillagrid, belamor-kanal.Kohe kõiki venelaste heategusid ei jõuagi üles lugeda. Oleks kõik inimesed nagu venelased oleks inimkonna jalajälg loodusele olematu sest poleks siiani veel puu otsa saanud, allaronimisest rääkimata.

Anonüümne 7. august 2014, kell 23:06  

Jah, ikka nood venelased ..."põlisvaenlased" aga kes juhtisid NKVD tegevust Eestis Pasternakid , Okid ... kes oli Beria...Dzeržinski , Frunze,...
kes oli see juut Eestis keda ei juletud M. Laari poolt puutuda, kes saatis surma meie kultuuritegelasi , riigimehi , sportlasi (Veldemann jt)
Kuidas 11 esimesest Lenini valitsuse komissarist oli 9 juuti! Juhus? Ei! Seadus!
Mis rahvusest oli K. Marx?? Engels, Luksemburg jt kuritegeliku kommunismi juhid?
Ärge segage vett! See POLNUD juhus!
Vaid sõdur nolk püssimees oli vene nolk aga mitte organisaatorid!

Anonüümne 7. august 2014, kell 23:09  

Loll veneviha täna ja sama loll saksaviha 1919.a on tõestus kui rumal on eestlane!
Midagi ei adu XXI sajandist!

Anonüümne 9. august 2014, kell 11:32  

Tegelik põhjus tänastel verevalamistel ,peitub hoopis kaugemal.Tänased sündmused on vaid "pisiasjad"!Impeerium kes on vanem kui Venemaa ja omab enamus okupeeritud riikides kontrolli ,on võtnud jõuliselt eesmärgiks vähendada rahvaarvu üle poole elanikkonnast.Probleemiks ei ole niivõrd söögi ja eluaseme probleemid mida pidevalt ette heidetakse vaid kontrolli kadumine ja impeeriumi tõelise pale paljastumine.Tehnika ülikiire areng oli ettenägematu.Ei ole tähtsust kus ja kes kellega sõdib ,manipuleeritakse läbi ülesostetud valitsuste ja meedia inimkonda nii ,et koguaeg sõdiksid ja tapakasid teineteist.Oleks naiivne arvata ,et Eesti sellest välja jääb.Sellised pisirahvused ja riigid on tarvilikud impeeriumile vaid seniks kui veel keegi relva kanda jõuab.Olen kindel ,et peale IIIMS ei eksisteeri Eesti riiki.Sõjast laastatud territooriumid vaadatakse ümber ,saavad uued nimed ja vedru keeratakse uuesti üles.Kuid on üks aga ja see aga peitub meis kõigis.Aeg on silmad lahti teha!Ei ole mõtet kummardada jumalat kes heatahtlikult naerdes teie istumise alt oksa saeb!IIIMS võti on venelaste käes ja annaks jumal ,et neil jaguks mõistust seda mitte valla päästa.Siiani ei ole nad allunud provokatsioonidele kui nad aga seda teevad siis ei hoia enam miskit tagasi.Praegune tegevus on väga sarnane IIMS algusele ,ikka ja jälle finantssõda siis kaubandussõda kuniks algavad verised lahingud läbi provotseeritud valeintsidendi.Mind ei huvita mida pasundab peavoolumeedia,tean väga hästi kellele kuuluvad 3 maailmasuurimat meediaganetuuri.Toetun endi vaadetele ja faktidele ja see võimalus on kõigil olemas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP