RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 23. oktoober 2014

MATTI ILVES: MARTIN SCHULZ ANDIS TUGEVA LÖÖGI EUROOPA LIIDU VASTASTELE

Euroopa Parlamendi president Martin Schulz on asunud aktiivselt tegutsema Euroopa Liidu vastaste jõudude mõjukuse vähendamisel Euroopa Parlamendis.

Teatavasti ei suutnud Marine Le Pen luua euroskeptilist fraktsiooni prarlamendis liigse kaasvõitlejate valimise tõttu ja nüüd langes intriigide ohvriks ka UKIP esimehe Nigel Farage juhitud fraktsioon Euroopa Parlamendis. Europe of Freedom and Direct Democracy (Euroopa Vabaduse ja Otsedemokraatia) fraktsioon lakkas olemast ja põhiliseks kaotusteks on seetõttu märgatav kõneaja vähenemine parlamendis, ning ka rahaline kaotus 4 000 000 €.

Vähendamaks E Liidu vastaste jõudude mõjukust E Parlamendis võttis Martin Schulz kasutusele õige räpased vahendid.

Martin Schulz avaldas survet Läti saadikule Iveta Grigule´le, tõenäoliselt aga ostis ta lihtsalt labaselt ära. Seetõttu astus Läti saadik välja Euroopa Vabaduse ja Otsedemokraatia fraktsioonist ja sellega lakkas fraktsioon olemast, sest kehtib nõue, et sinna peavad kuuluma 7. osariigi saadikud - nüüd jäi järele vaid 6 riiki. Selle otsuse tegi reeturist saadik kohe peale kohtumist Martin Schulziga.

UKIP juht Nigel Farage on oma kõnedas Euroopa Parlamendis tihti tekitanud suuri vastuolusid euromeelsete fraktsioonidega ja näidanud otseselt kätte nende rahvastevaenulikud seisukohad. Samuti on ta rünnanud ikka ja jälle isiklikult Schulzi ja seetõttu on neil kindlasti ka isiklikud konfliktid.

Saadikutele surve avaldamine ja võib-olla isegi äraostmine ei tohiks meile tulla läbinisti korrumpeerunud ja salatsevate Euroopa Liidu institutsioonide puhul mingi üllatusena.

P.S. Äsja tulnud teadete kohaselt tahab nüüd N.Farage enda gruppi värvata poolakatest eurosaadikud rahvuslikust parteist Congress Nowej Prawicy (Uus Õiguste Kongress), et siis moodustda jälle fraktsioon. Varem need poolakad ei kõlvanud ei Farage´le ega ka Merine Le Penile, kes jättis sellepärast isegi fraktsiooni moodustamata.

Kasutatud allikas:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/10/16/eu-parlament-martin-schulz-loest-fraktion-der-euro-skeptiker-auf/

1 kommentaari:

Anonüümne 25. oktoober 2014, kell 18:43  

Näha, et meeleheitlik samm Schulzi poolt,kuid mida see sisuliselt muudab?Pinged riikides on jätkuvalt tõusuteel ja lahendusi nad ju ei paku .Seega liigub kogu killavoor hoogsalt kuristikust alla



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP