RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 1. oktoober 2014

MATTI ILVES: VEREPILASTUS MUUTUB VARSTI EUROOPAS ELUNORMIKS

Kirjutasin ja avaldasin hiljuti video, et intsest´i (verepilastus, abielu või paarisuhted lähisugulaste vahel) propaganda võtab Euroopa Liidus ühe enam hoogu, seda videot saate vaadata SIIT.

Nüüd sattusin "The Telegraph"-i artiklile, kus väidetakse, et Saksamaa Eetika Komitee nõudmisel ja valitsuse nõustumisel sellega tühistatakse anti-verepilastuse seadused! See avaks tee õdede ja vendade ning teiste lähisugulaste abieluks.

Nn. eetikakomitee on seisukohal, et kriminaalõigus ei ole sobiv vahend säilitamaks sotsiaalset tabu. Saksa Eetika Komitee nentis oma avalduses järgmist: "Põhiõigus, täiskasvanud õdede ja vendade seksuaalne enesemääramine tuleb tõsta kõrgemale, kui on abstraktne idee perekonna kaitset."
Nende sekkumise põhjustas järgmine kurikuulus juhtum, kus vend ja õde elasid partneritena Saksimaal ning neil oli neli last. Patrick S - vend - mõisteti rohkem kui kolme aasta pikkune vanglakaristus verepilastuse süüdistuse alusel. Kuna on esinenud veel mõningaid(!) insesti juhtumeid siis saigi "eetikakomitee" hea ettekäände see küsimus täie teravusega üles tõsta.

Angela Merkeli pressiesindaja teatas, et Kristlikud Demokraadid ja valitsus võtavad tõenäoliselt "eetikakomitee" soovitused arvesse.

Terves Euroopas käib lausa fanaatilise kiirusega traditsioonilise peremudeli lammutamine, nagu oleks just perekond jalus liberaaldemokraatial ja segaks õiglast ühiskonda ülesehitamast.
Selle nimel tegutsevad ka meie reeturpoliitikud valitsuses ja parlamendis. Vaesekesed, nad on ju "eesrindlikust " Euroopast maha jäänud ja nüüd tuleb demokraatianorme jalgealla tallates vastu võtta kurikuulus kooseluseadus. Eesti elanikud võivad aga kindlad olla, et sellele järgneb homoabielu seadustamine, samuti teiste "rõhutud vähemuste" õiglaste nõudmiste rahuldamine (zoofiilid, pedofiilid jt. värdjad) ja ega ka verepilastuse muutumine elunormiks enam kaugel ei ole.

Muide, Eesti karistusseadustikust on juba verepilastuslikud kuriteod ettenägelikult välja jäätud! Niisiis, püsib meil eitav suhtumine intsesti vaid traditsooni jõul. Aga praegu on traditsioonide murdmise või vägistamise aeg ja siit ka küsimus - kui kaua suudavad eestlased moraalset ja loomulikku käitumist säilitada?

Elagu Soodom ja Komorra Euroopa Liidus!

P.S. Kartellimeedia lipulaev "Postimees" avaldas ka teate sellest "The Telegraph"-i artiklist Elu24-s - rubriigis "Kurioosum", kahjuks pole tegemist mingi kurioosse seigaga, vaid ülimalt tõsise suundumusega terves Euroopas "liberaaldemokraatia" ja "sallivuse" põhjaliku arendamisega seoses.


Kasutatud allikas: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/11119062/Incest-a-fundamental-right-German-committee-says.html 
______________
Zoofiilide ja pedofiilide nõudmistest lugege SIIT ja SIIT.


1 kommentaari:

Anonüümne 1. oktoober 2014, kell 20:56  

Aga mis see meeleavaldus muudab? Randpere-Nestor kehitab pärast õlgu: oli jah meeleavaldus, aga mis siis.

Mäletate, mis Putin ütles, kui allveelaeva kohta päriti: ära uppus (ja mis siis).



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP