RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 22. oktoober 2014

MEIE KIRIK: REPLIIK: Täiskäigul edasi vabasse ja avatud ühiskonda!

Autor: toimetus   
kolmapäev, 22 oktoober 2014

Tallinna Reforminoorte juhatuse esimees Gaspar Šabad peab kooselu­seaduse vastu­võtmist oluliseks sammuks, sest «meie riiklik suund on taas­iseseisvumisest saadik sihtinud vaba, õiglase ja avatud ühiskonna poole». Noore liberaali arvamus­artiklile väljaandes Postimees lisab sügav­mõttelisust lähi­ajaloo alal jätkuvaks diskussiooniks ärgitav märkus kuuekümne­aastasest okupatsioonist, mis seab lugeja ette põneva küsimuse: millal siis ikkagi toimus Eesti taas­iseseisvumine ning millised on selle kriteeriumid.
Eesti ühiskonnas toimuvaid positiivseid arenguid kirjeldades sedastab Šabad: «Liberaalsema ja vabama ühiskonna poole liikumine on olnud meie siht ja peab selleks ka jääma. Juba on arutelu all nii valimisea langetamine kui prostitutsiooni legaliseerimine. Ma loodan südamest, et tulevikus suudab Eesti ühiskond liikuda ka eutanaasia ja kanepi legaliseerimise juurde. Et kaoksid ära tabud, millest rääkimine tundub just selle sama post­sovetliku mõtlemise pärast valena.»
Meie Kiriku toimetus soovitab Reformi­erakonnal, mis edumeelse parteina teeb panuse noortele ja tulevikule, ees­seisvatel riigi­kogu valimistel oma unistused arenenud ja tõeliselt vabast Eestist jõuliselt välja tuua: eutanaasia tagurlikele, ajast ja arust vanadele, legaalsed pordu­majad identiteedi­kriisis vaevlevatele keskealistele ja piiramatult kanepit vabaduse­otsinguil mäslevatele noortele. Et kaoksid ära tabud. 
Lisame omalt poolt ühe asjakohase valimis­plakati näidise.  
Sample Image
Allikas:http://www.meiekirik.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=4269&Itemid=1

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP