RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 28. oktoober 2014

Quo Vadis?


Kustkohast inimesed tekkisid maale, ei tea teadus siiamaani. Ma kalduksin pigem nende arvamuse poole, kes arvavad, et me oleme kõik mingis mõttes tulnukad kosmosest. Kas olid meie esivanemad juba formuleerunud siia lennates, või olid nad tulnukate poolt aretatud aborigeensetest humanoididest? Aga, kui nii, siis said meie esivanemad kosmoses vabalt liikuda, järelikult, ületasid meid arengutasemelt lausa fantastiliselt. Mida muideks üha enam tõestavad arheoloogilised avastused, megaliitidest - üle 1000 tonnistest plokkidest ehitised, fantastiliste ehitustehnikatega. Kuid peamine, mis sellest järeldub on see, et inimrassid on juba algselt, looduse poolt erinevad. Mis ühele hea, võib teistele olla surmav. Ühele ja samale asjale reageerivad nad täiesti erinevalt. See oleks muidugi erinevust silmas pidades lihtsalt suurepärane, kui see puudutaks ainult loovaid ja loomingulisivorme.

Kuid seal, kus on elu, on tingimata ka parasiidid. On ainuraksed parasiidid, hulkraksed parasiidid, on ka hulkorganismseid (sotsiaalseid) parasiite. St., see puudutab ka elu inimstaadiumi arengut nii maal, kui kosmoses. Lühidalt, on loojad-arendajad, kuid on ka parasiidid. Ühed mõtlevad välja ja kasvatavad, teised spekuleerivad ja ekspluateerivad. Loomulikult, ilma kaubanduse, töö organiseerimise, ühiskondliku energia jaotuseta (pangakapital) ühiskond ja tootmine oleksid praktiliselt võimatud. Kuid praegu, rääkides kujundlikult, pea ja käed on tugevas verevaeguses, kui kõht ning tagumik peremehetsevad ja rasvuvad. Üks on nisaga, seitse lusikaga. Rahvad pole kunagi tahtnud sõdida, kuid kahjuks ei otsusta seda nemad. Kui otsus vastu võetakse, leitakse ka härgadest juhid . Vajadusel lastakse ertshertsog Ferdinand uuesti maha , põletatakse Reihstag, õhitakse kaksiktornid ja Venemaa korrusmajad, et lõplikult välja juurida allumatud goide perekonnad.Seda enam, et neid on maailma alles jäänud ainult mõned protsendid. See-eest milline sõjasaak! Ühesilmne Dadšal jälgib tähelepanelikult ja pingsalt kogu maailma enda ärarebitud massooni püramiidi tipust. Ta ei maga kunagi, ta mõtleb. Mõtleb pingsalt, kuidas efektiivsemalt ja kavalamalt, väiksemate kulutustega põhjustada goidele suurimat kahju, veel parem, nendega
lõplikult arved õiendada.

Viimased aastakümned keeldub mõistus reaalsust vastu võtmast. Uskumatu, et peale teist maailmasõda, kommunismi ja fašismi koledusi, peale aatomsõjaga ähvardusi, pole maailmas ja inimeste mõtlemises midagi muutunud. Ja kui nõukogude karastusega ideoloogid hirmutasid meid kapitalismi haidega, maailma telgitaguste jõududega, siis võttis rahvas seda muigega vastu. Nüüd võib naerda nende üle, kes ironiseerisid üleilmse vandenõu pooldajate üle, kes sinisilmselt uskusid lääne demokraatia udu. Praegu on alles õied, nägime alles esialgset, lõpliku heitluse proovi. See heitlus elu ja surma peale on möödapääsmatu, sest ükski tsivilisatsioon pole läinud lahinguta. Ehkki see sõda ei tarvitse toimuda massihävitusrelvadega, on variant, et sekkuda võivad seni tundmatud, kosmilised faktorid. Kui analoogia on omal kohal ja rütmid säilinud, siis 2008.a. On analoogne 1936.a. Järelikult, Gruusia sündmused pole veel 1939.a. Halhõn-goli võitlus. Otsustava vastasseisuni, nagu 1941.a. Jääb veel 5.a. Nagu märgitud, lõpeb 2012. aastaga aja-lugu ja algab Suur üleminek.

Allikas: http://web.zone.ee/mulk/Quo%20Vadis%202.pdf

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP