RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 18. detsember 2014

Mis siin ühist on?

poikk898

Tabel aastast 2012, mis näitab, mis riik võttis enim migrante vastu. aga nö järjestus sama ka see aasta.
Kõik peale Jaapani on valgete loodud maad, mida süstemaatiliselt piiride avamisega poliitvõim “rikastab.”  Me peame olema tolerantsed, nii tolerantsed, et sõidame kasvõi üle oma rahvast. Selle taga on terve püramiidskeem või ka bürokraatia süsteem, kui tahate.
Need inimesed jagunevad:
- Ärimeeste grupp, kes soovib säilitada ligipääsu odavale tööjõule. Samuti ärimeestest poliitikud ning ärimehed, kes toetavad rahaliselt omale sobivaid erakondi.
- Parteid(liberaalid, sotsialistid, kommunistid ja rohelised) ja nende lobigrupid, kes soovivad korporatiivse võimu säilitamiseks alla suruda valijaskonna enamuse, tuues riiki uusi valijaid, kes nende agendat pikas perspektiivis pooldaksid. Nende lobigruppideks on poliitvõimu poolt otse või kaudselt rahastatavad igasugu Inimõiguste keskuste nime kandvad kodanikeühendused, “mitmekesistuse” propageerimisega tegelevad ühendused jms.
- Igat liiki kasulikud idioodid alustades vasakäärmuslikest liikumistest nagu anarhistid, ja lõpetades isehakanud pedeliikumistega.
- Juba sisseimbunud immigrandid/illegaalid. Nemad soovivad oma olekut riigi seaduslikuks normiks muuta ning tuua järgi ka oma sugulasi/kaasmaalasi.
Mitmekesisus on koodsõna valgele genotsiidile.

Allikas: http://staap02.wordpress.com/2014/12/06/mis-siin-uhist-on/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP