RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 14. jaanuar 2015

Je ne suis pas Charlie! Mina olen Vooglaid!

Naeruväärne on vaadata Eesti ajakirjanike härdat toetust Prantsusmaa ametivendadele. Kõlavad loosungid: me toetame sõnavabadust, ajakirjandusvabadust ei saa maha suruda jne. Hüsteeria! On toimunud valus kohtumine tundmatuga - vastutustundega.
Eesti ajakirjandusväljaanded tuletagu meelde, kuidas nad "kaitsesid sõnavabadust" alles äsja, kui jõhkralt suruti väikese kildkonna poolt läbi kooselu(homo)seadust. Kus siis oli Teie paljukiidetud sõnavabadus? Te tegelesite teadliku ajupesuga, rahva vägistamisega, oma- ja välismaiste survegruppide mõõdutundetu teenimisega. Igal viisil sildistasite ja alavääristasite normaalse perekonna kaitsjaid, eriti Varro Vooglaidu.
Ajakirjanduslikult sooritasite Te kollektiivse mõrva. Seepärast - jätke nägude tegemine, et sõnavabadus Teile midagi maksab! Ei maksa! Seega lõpetage see teesklemine - keda loodate sellega petta?

NB! Islami jätistele ja nende kuritegudele ei tohi olla mingit kohta Euroopas! Kuid! Ka siin on vasakpoolne-liberaalne ajakirjandus võltssõnavabaduse sildi all aastaid rahvastele peale surunud (nagu Eestis kooseluhomoseadust) inimsuse vihkajate (sh. islami) sallimist ja eiranud igasugust kriitikat immigrantide/moslemite suhtes. Sildistatud ja laimanud Euroopa väärtuste ja kultuuri kaitsjaid (Sest maailma mitmekesisus saab säilida vaid siis, kui kõik rahvad rikastavad seda OMA kultuuri ja rahvusega! See on see tõeline rikus, mis rikastab, mitte aga see multikultuurne segapuder!). On teadlikult hävitatud tõelisi Euroopa väärtusi, kultuuri ja ühtekuuluvustunnet. Propageeritud multikultuursust, sootust ja perverssusi jne. Euroopa identiteet on tedlikult hävitatud. Siis pole midagi imestada, et Euroopa on kerge saak jõulisele islamile. Sööge nüüd oma töö kibedaid vilju rahvaste ja kultuuride hävitajad! Käes on ärkamise aeg! Kui seda ei toimu, ootab ees Euroopa täielik häving, sõda ja islamiseerumine. Kahjuks tehakse seda kõike maksumaksja rahade eest. Moslemid sigivad, neil pole sugudevahelist võrdust, ja toetusi maksab Euroopa - oma tulevastele hävitajatele. Aga seda ei tohi kritiseerida, tuleb olla salliv, tegeleda lollustega ja panna ette roosad prillid.

Mis puutub Prantsusmaad, siis pikema mäluga inimene mäletab, kuidas president Hollande õigustas pikalt Mistralide Vene terroristidele müümist. Teda ei huvitanud surevad ukrainlased, tähtsam oli raha. Alles tugev rahvusvaheline surve pani ta tehingu edasi lükkama.
CHARLIE ise on vasakäärmuslik kõike eitav-pilav sopaleht, mitte mingi vaba ajakirjandus.

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2015/01/je-ne-suis-pas-charlie-kaitstakse.html

1 kommentaari:

maks 14. jaanuar 2015, kell 18:35  

Mis puutub selle kirjutise
teemas nn Mistralide lugu? See on teine teema, pealegi Mistralid jääoludega meres ei sõida, sest on sedavõrd õhukesed ja sobivad vaid suurtele avaratele meredele. Pealegi venelased ei vajagi enam neid kui kõlbulikud vaid aafriklaste vastu milleks need ka algselt konstrueeriti .



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP