RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 29. jaanuar 2015

KOOBAS: Järgmine haldjas on leitud

raulike9
Eesti ringhääles kirjutab oma demagoogilises väitluses Raul Veede kuidas USAst Guantanamo siia saadetud terrorismis kahtlustatud Ahmed on uus eestlane, sest ka Stalin küüditas eestlasi ja on eestlaste oma viga, kui nad teda ja temasuguseid auavaldustega vastu ei võta.
Kultuurmarksistide lemmikväited immigratsiooni õigustamiseks on:
a) Ka eestlased rändasid sõja ajal välja ja seetõttu oleks õiglane võtta nn “pagulasi” ka Aafrikast ja Lähis-Idast.
Seejuures ei mainita, et eestlased õppisid kiirelt ära kohaliku keele, võtsid omaks sealsed reeglid, rändasid tihti edasi ning olid kultuuriliselt ja arusaamadelt sarnased ja nad assimileerusid. Aafrika “pagulased loovad getosi, ei assimileeru ja on täiesti erineva kultuuriga, tihti naistel pole õigusi.
b) Meie rahvaarv väheneb, vajame töökäsi, samuti Maa rahvaarv plahvatuslikult kasvab.
Esiteks ei väheneks Maa rahvaarvu probleem ka siis, kui võtaksime siia 20 miljonit aafrikalst. On tõeline illusioon arvata nagu lastes siia aafriklasi või araablasi, kelle enamik on nõrga haridusega(Lääne-Euroopasse rändajate näitel), totaalselt erineva kultuuriarusaama ning muide alamatest ühiskonna kihtidest isegi oma kodumaa mõistes, hakkavad siin asendama lahkunud, valdavalt oskustööliseid.  Samuti näitab statistika, et kiiresti paljunevad tänapäeval eelkõige vähese õpivõimekusega inimesed, mistõttu tuleks muretseda hoopis, kuidas vähem võimekate paljunemiskäitumist muuta ja võimekatel suurendada.
Samuti ei ole ette näha massilist venelaste või ukrainlaste sisserände teket. Nende riikide sündivusnäitajad on sellised, mistõttu langeb pakutav inimhulk plahvatuslikult.
Selle asemel, et empaatiast sisserännet soodustada, tuleks tegeleda reaalpoliitiliselt iibe probleemiga. Vastasel korral võetakse meie kultuuriruum lihtsalt üle ja kõik. Tavaliselt sellised ülevõtud ei toimu veretult.
Siiski näib, et meil muretsetakse rohkem igasugu pehmode ja pedeelu korraldajatest poliitikute poolt rohkem poole kraadise Maa temperatuuri tõusu pärast, mida muuta on keerulisem, kui kavandada perekondi toetav sotsiaalpoliitika pärast.
Raulikene aga kirjutab: “Aga kuidas meie tulijatega hakkama saame? Kas läheme närvi, tõmbume endasse, näitame näpuga ja pöörame selja, kui meilt tänaval kellaaega küsitakse – või käitume nagu normaalsed täiearulised täiskasvanud? See on meie enda valik.”
Hakkama saamiseks tuleb taaskehtestada toimiv piirikontroll, peatada sisserändaja perekonnale õigus saada sotsiaaltoetusi ilma, et oleks töötatud vähemalt 5 aastat, karmistada kodakondsuspoliitikat ja suurem enamus Lääne-Euroopa stiilis majandusmigrante ja “pagulasi” ei üritagi siia tulla. Nii saadakse hakkama.

2 kommentaari:

Anonüümne 29. jaanuar 2015, kell 15:28  

"vajame töökäsi"? Kas siis Eesti töötud ei kõlba? Või soovitakse tungivalt toetada äärmiselt madala palga säilitamist? Kas selline lahendus on riigi prioriteet?

Megakasumid välismaiste ja kodumaiste suurettevõtete juhtidele (ning ka riigile) ja immigrantide ärakasutamine selleks otstarbeks.

Anonüümne 29. jaanuar 2015, kell 15:38  

Aga muidugi, raha ei haise, üle laipade,üle kaaskodanike elu ja tervise suurte rahapakkide poole!Kuna sõdasid pole kaua aastaid Euroopas olnud, on teatud isikutes tekkinud veendumus , et mammona on igavene ja selle kaudu saadud õnn kah.Kuid kaotades ühe hetkega vara,maad ja peaaegu ka elu,väärtushinnangud muutuvad.Seega -on olemas lõik Pühakirjast"Ja nad on ennast nuumanud tapapäevaks"-mis tekitab teatud õudu tuleviku suhtes



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP