RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 28. jaanuar 2015

Ma armastan seda maad

4 kommentaari:

nuntsel 29. jaanuar 2015, kell 02:31  

Väga tabav,ülevoolav,alasti tõde armsa ja räsitud eestimaa kohta,valime õigesti,valime taas eesti tagasi rahvale, ja alustame uuesti ehitama, rikkust looma, mille on poliitikud 20 aastaga hävitanud ja lagastada lasknud,sest minu maa peab jääma minu tulevastele sugupõlvedele,kes ei pea siit kunagi ära põgenema,et teenida palukest võõral maal,et oma peret toita ja katta ja vaimule toitu anda.

Anonüümne 29. jaanuar 2015, kell 15:44  

Kuni võltsitakse massiliselt valimistulemusi, ei muutu midagi.Üha rohkem tekib veendumus, et ilma verise tapatalguteta ei tule võimujanustel aru pähe. Seda on näidanud ka Euroopa ajalugu.Ainus näide -kuhu kadus 10 000 allkirja Sakala keskuse mahalammutamise vastu? Allkirjad ega pläkutamine ei aita enam ammugi, ja siit järeldus -ilmselt on vaja karmimat teed.

Anonüümne 30. jaanuar 2015, kell 12:36  

Seni polnud mul rahvuslaste vastu midagi, aga nüüd, kui nad selle päraku-jutuga välja tulid... vastik! Kui asja ausalt võtta, siis mismoodi on ilusamad või "moraalsemad" heteropaaride suguelundid?

Anonüümne 30. jaanuar 2015, kell 15:26  

Rahvuslased ei pea silmas ilmselt otseselt füüsist,vaid seda kuidas sellega toimetatakse.Nii, kuidas pedendus toimetab, ongi vastik ja seda igale normaalsele inimesele.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP