RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 28. jaanuar 2015

Näita valimistel, et vaba eestlane ei kummardu kunagi Päraku ees!

Need valimised on otsustavad, mis saab eesti rahvast. Kui nüüd valitakse tagasi vanad liberaalid/sotsid, siis jätkub kiirendatud korras Eesti multikultuur(itu)stamine, eestlaste väljavahetamine uute rahvaste vastu (immigratsioon). Väike rahvas kaob kiirelt, eriti siis, kui meie juhid kriitikavabalt võtavad suurriikidelt üle igasuguseid sotsiaalseid eksprimente: homoseadused, feminism, soorollide kaotamine, antipatriotism, multikultuursus (kui me asendame eesti kultuuri multikultuursuse vastu, siis tegelik multikultuursus hoopis väheneb!), tegeliku sõna- ja mõttevabaduse kaotamine, rahva tahte jalge alla tallamine ja seaduste vägisi peale surumine, rahakultus, kõige (ka inimeste) materialismist lähtuvalt hindamine, rahva orjastamine suurtöösturite heaks (ennustatakse, et aastaks 2020 on maailma 1% käes enam varasid, kui ülejäänutel kokku!), islami ees taganemine, oma identiteedi kaotamine, jne. Ühe sõnaga on kõik see - GENOTSIID põliseurooplaste vastu (kelleks oleme ka meie!).
Nendel valimistel saame me otsustada, kas soovime eestlaste ja nende kultuuri (üleüldse Euroopa ühes selle kultuuri ja põliseurooplastega) säilimist, või tahame, et meie kodu muutuks selliseks nagu on New-York, London - ühenäoliseks igavaks multikultuurseks kloaagiks, kus elab rahvas, keda ei ühenda midagi sügavuti, kes on igale vaenlasele kergeks saagiks (nagu lambakari mõnele hundile). Sel valimistel otsustame sümboolselt, kas eestlased kummardavad Päraku ees, või hoiavad oma selja sirge, nagu tegid nende esivanemad läbi aastasadade, taludes küll orjust, peksu ja piina - sest vaba mees ei alistu ja otsustab ise oma saatuse! Tehkemgi seda! Ja julgelt!
Kooseluseaduse puhul öeldakse sageli, et meid see ju ei puuduta, kui käputäis homosid saavad õiguse kooselule, abielule, et neid aktsepteeritakse nagu tavaperesid. Esmapilgul on see tõesti nii, kuid siin on üks aga. Nimelt näitab Euroopa varasem vastavate arengute eeskuju, et see seadus puudutab kogu ühiskonda ja seda totaalselt, fundamentaalselt. Kuidas? Väga lihtsalt, sellega on alati kaasnenud ka homopropaganda (kuidas teisiti seda nimetada?) koolides ja isegi lasteaedades. On palju näiteid, kuidas õpikutes on pere näiteid, kus lapsel on kaks ema või isa. Lastele taotakse varajasel vastuvõtlikul eas seda, et ebanormaalsus on normaalne. Kuidas see mõjutab last? Seda näeme teistes Lääneriikides, kus homod on lausa au sees ja kogu ühiskonnas on iive madal, vohab amoraalsus ja perverssused. Sõltutakse üha uutest immigrantidest ehk orjdest, kes sageli ei taha olla amoraalsete eurooplaste orjadeks. Eurooplased on degenereeritud, kuid see algabki koolidest, lasteaedadest. kas me mõtleme sellele, kas me tahame seda?

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2015/01/naita-valimistel-et-vaba-eestlane-ei.html#more

5 kommentaari:

Anonüümne 29. jaanuar 2015, kell 15:49  

Häda on selles, et eksisteerib kahtlus -Pärak võltsib valimistulemusi.Pööre oleks vist juba ammugi toimunud, kuid võta näpust! Ja nüüd uus hämmastav uudis -juba 100 000 inimest on hankinud võimaluse E-hääletuseks! Ja ka siin on kahtlus -kas see arv on võltsitud?Et valmistada ette rahvast "suurearvulisele E-hääletamisele" ja selle varjus "lisada hääli"?

Anonüümne 29. jaanuar 2015, kell 17:32  

http://www.ebay.com/itm/COMBAT-SERVICE-ID-BADGE-USAEUR-U-S-ARMY-EUROPE-/201274319732?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2edce26374

Anonüümne 29. jaanuar 2015, kell 22:06  

idioot!...

Anonüümne 6. veebruar 2015, kell 13:27  

Nojah, aga kahtlus ilma tõenditeta on skisofreenia. Ma võin ka kahtlustada igasuguseid asju. Tõde on aga see, et kõik saavad kontrollida kellele nende hääl läks. Pull on muidugi see, et ametliku raha kesikud pangast välja ei võta (altkäemaksu sularaha on muidugi kuskil mujal peidus) ja siis on ok teha ülekandeid ID kaardiga, aga kui valitakse, siis ei sobi enam. Kõige suuremat kisa tõstab ikka see, kellele valija arvutit näppida ei oska.

Ja ma ei saa aru mille kuradi pärast kõik kooseluseadust mahategevad organisatsioonid räägivad väga sarnast juttu kesikute ja kremliga? Millest see tuleneb? Miks paremäärmuslased on niivõrd seotud putiniga? Alates rahastamistest ja lõpetades sama jutu ajamisega.

Valter V. 3. august 2023, kell 13:41  

waa waa gei halb waa waa



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP