RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 25. veebruar 2015

Meie vastu esitatud süüdistustest

Text shown when image is not displayed
Tahtsin Teile mõnest olulisest asjast teada anda, et oleksite meie olukorraga kursis.

Esiteks, ehk Te juba märkasite eile õhtul Aktuaalse Kaamera eetris olnud uudislugu , kus avaldati arvamust, nagu kujutaks meie sihtasutuse poolt inimestele kooseluseaduse läbisurujate nimede meeldetuletamine ja perekonnasõbralike kandidaatide esiletõstmine endast keelatud annetust.

Siit paistab taas kord, millisesse poliitilisse olukorda me oleme jõudnud: esmalt surub parlament meedia kaasakiitmise toel ja jõhkrate manipulatsioonide abil vastu rahva enamuse tahtmist läbi seadusi, mis on raskelt vastuolus meie kultuuri alusväärtustega, ja kui siis kodanikud püüavad seda enne valimisi inimestele meelde tuletada, hakatakse otsima võimalust neid karistada.
Text shown when image is not displayed
Aktuaalse Kaamera klipp: http://valimised.err.ee/v/riigikogu_valimised_2015/valimisuudised/536fbfaf-ba2a-43f1-b255-84026fba016b

Sellist olukorda vaadates tekib vägisi küsimus, kas elamegi nüüd riigis, kus valitsusest sõltumatute kodanikeühenduste poolt info levitamist selle kohta, milliseid kandidaate võib pereväärtuste seisukohast usaldada, milliseid mitte, käsitletakse seaduserikkumisena?

Kui see tõesti nii peaks olema, siis näeme väga selgelt, mil moel meie ühiskonnas võtavad maad diktatuurilised suundumused, mis on omased riikidele, kus demokraatia ja kodanikuühiskonna ideaalidest ei taheta lugu pidada.

Nagu ma Delfile antud selgitustes ütlesin, oleme me teinud oma teavitustööd omal algatusel meile oluliste maailmavaateliste põhimõtete kaitseks, mitte kellegi tellimusel ega ka kellegi juhistest lähtudes. Kellegi nime või pildi kasutamiseks pole me luba, juhiseid ega nõu küsinud, sest vastavasisulise info levitamist peame oma põhiõiguseks, mis on tagatud Eesti põhiseadusega. Seega on täiesti arusaamatu, kuidas saab keegi meie teavituskampaaniat käsitleda keelatud annetusena.

Teiseks toon Teile ühe kõneka näite sellest, millisel tigedal moel reageerivad praeguste koalitsiooniparteide poliitikud meie teavituskampaaniale, mille raames oleme üle Eesti saatnud laiali sadu tuhandeid voldikuid.

Kagu-Eestis sotside ridades riigikokku kuulunud ja sinna uuesti kandideeriv Inara Luigas, kes ei suuda leppida sellega, et tõstsime perekonnasõbraliku kandidaadina esile Priit Sibulat, kirjutas oma Facebooki lehel täiesti avalikult järgmised sõnad:


“Ma pidasin Priidust kuni tänase päevani lugu. Masendav, kui madalale mõni inimene langeb valimiste ajal. Ajame siis IRLi poliitikute eestvedamisel kõik teisitimõtlejad ahju või saadame Siberisse. Väga lame, Priit, väga lame. Kindlasti pole sa PARIM kandidaat Kagu-Eestis. Nagu reklaamid. On sinust paremaid. Palju paremaid. Sa vist tahad võimatut- et Sind pühitsetaks PÜHAKUKS. Jumal hoidku inimesi Sinu eest. Sa oled halb inimene. Lihtsalt halb inimene. Anna andeks, aga see on aus arvamus Sinust.”

Hinnakem ise, kes on sallivuse ja kes vihkamise poolel ning kas selliselt mõtlevad inimesed peaksid parlamenti kuuluma või mitte.

Kolmandaks panen Teile veel kord südamele, et levitaksite infot selle kohta, kes olid kooseluseaduse läbisurujad ja veenaksite võimalikult paljusid inimesi mitte nende poolt hääletama. Nagu olen Teile korduvalt teada andnud, leiate detailse info kandidaatide suhtumise kohta kooseluseadusesse internetilehelt www.riigikoguvalimised2015.ee .
Text shown when image is not displayed
Ja lõpetuseks juhin Teie tähelepanu ka intervjuule, mille andsin nädalavahetusel portaalile Meie Kirik. Usun, et selles välja toodud arutlused seonduvalt meie riigis valitseva poliitilise olukorraga pakuvad Teile huvi.

INTERVJUU: Varro Vooglaid: Perekond on reaalselt ühiskonna alus​
http://www.meiekirik.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=4526&Itemid=1

Soovin Teile ilusat Eesti Vabariigi aastapäeva ja tarku valikuid!

Tervitades,

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP