RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 7. märts 2015

Kaitskem üheskoos perekonda - "Pereraadio": Topeltstandardid ajakirjanduses

Täna õhtul kell 19.00 on Pereraadio eetris saade Objektiiv, kus Markus Järvi ja EKRE ase­esimees Martin Helme räägivad EKRE-t tabanud laimu­kampaaniast, Eesti poliitikast, uus­marksismi võidu­käigust ja konservatiivsest revolutsioonist. Telefoni vahendusel oli saates kohal ka Veiko Vihuri.
Martin Helme avalikustas, et sel nädalal rünnakute alla sattunud noore riigi­kogulase Jaak Madisoniga võeti ühendust USA saat­konnast ja avaldati soovi kohtuda, et otse­allikast tema seisu­kohti tundma õppida. Martin Helme, kes samuti väljaspool saatkonda aset leidnud kohtumisest osa võttis, kirjeldas seda kui viisakat ja sõbralikku, ent tunnistas, et tal tekkis hetkeks teatav paralleel omaaegse sotsialismi­leeri riikidega, mille poliitikas etendas olulist rolli Moskva saatkond. Helme lisas, et diplomaatide soov asukoha­riigi poliitikat paremini tundma õppida on mõistetav, kuid avalikkus peaks taolistest kohtumisest teadma.
Saadet saab kuulata ka alltoodud lingi vahendusel.

Link: http://pereraadio.ee/arhiiv/objektiiv/2015/150306_Topeltstandardid_ajakirjanduses.mp3

9 kommentaari:

Anonüümne 7. märts 2015, kell 10:37  

JÕULISEMALT PEAKS TOONITAMA KOMMUNISMI KURITEGUDE OHTLIKKUST JA MASSILISUST MINEVIKUS . Ja rõhutama selle kuritegelikkust tänapäevases olukorras, kus võimu juures on selle kliki endised esindajad. Kuidagi leebed ollakse selles suhtes. See oleks ka ninanipsuks vestlustes ameerika saatkonnas.Kui nad lubavad endiseod kommuniste partneriteks, siis milles on küsimus? Jõudu Helmetele vastu pidada, olete suures poliitikas, kus silmakirjalikkus ületab igasugused piirid.

Anonüümne 7. märts 2015, kell 10:56  

Eelmine kommentaar peegeldab äärmist võhiklikkust: kuidas sa jõulisemalt tegutsed nende vastu, kes praegu võimul ja alluvad välisele jõule, mis sisuliselt ongi ju kommunismi ja fasismi ideoloogide võim. Enam ei tohiks olla nii rumalad, et sellest mitte aru saada, et võim on praegu maailmas ja Eestis nende järeletulijate ja ideoloogide käes, kes teostasid bolševisklikku revolutsiooni Venemaal ja kamandasid seal aastakümneid, likvideerides usinalt tõelisi patrioote ja küüdistasid rahvaid laiali mööda maailma . Täpselt nagu praegu. Seda tehakse jõhkramalt, demaokraatia on selle Trooja hobuse nimi, kasutab mõisteid nagu liberalism ja missioon. Kurjus on lihtsalt kavalamaks läinud. Usun, et see noormees meeldib väga USA saatkonnale tegelikult, topeltmäng on neile hädavajalik, et oma alatuid eesmärke täita.

Anonüümne 7. märts 2015, kell 11:09  

Kõik on õige,eelmine kommenteerija. Võim on tõesti nende käes. Ja seega peakski igal sammul rõhutama kunagisi kuritegegusid. Ja õige on ka see, et kurjus on kavalamaks läinud. See aga ei välista enesekaitseks nende eelkäijate mineviku kuritegusid nina alla hõõruda.

Anonüümne 7. märts 2015, kell 14:44  

Tähelepanek delfis toimuva kohtal.Ekrega seonduvate lugude kommentaarium on kinni pandud,kartes ilmselt rahva poolehoidu Ekrele.Plusse miinuseid vaadates pole selles kahtlustki.Reformpätid kardavad ja värisevad.

Anonüümne 7. märts 2015, kell 15:04  

Topeltstandardid on reegel. Alles hiljaaegu:
Hakkab kujunema tavaks, et Aktuaalne Kaamera pöörab meie sihtasutusele tähelepanu siis, kui avaneb lootus meid millegi eest karistada. Alles hiljuti tehti eraldi lugu sellest, et keegi oli ühte Tootsi bussipeatusesse riputanud üles ühe meie posteri – kohale kutsuti koguni politsei. Eile õhtuses saates lasti aga eetrisse alltoodud lugu, kus avaldatakse arvamust, et tuletades inimestele meelde, kes olid kooseluseaduse läbisurujad, oleme me teinud erakondadele ja kandidaatidele keelatud annetusi.

Samas aga saatis nt KESK massipostitusega inimeste postkasti postreid ja plakateid valimisüritustest ja kandidaatidest.Ilmselgelt loodeti, et mõni selle kusagil avalikult üles riputab, sest üles riputamiseks nii suur formaat ju ongi.

Ja mitte ühtegi kaebust selle kohta!

maks 7. märts 2015, kell 22:01  

Martin Helme peaks ju teadma, et ta iidolid nii Victoria Nuland , Anne Applebaum kui McCain on kõige vihasemad rahvusriikluse vastased ja peavad ainuõigeks paljurassilist segaühiskonda.
Siit ka saatkonna nn usutlus.
USAl POLE midagi kommunismiga pistmist!USA on paljurassilise liberalismi nõudja Eestis.

Anonüümne 7. märts 2015, kell 22:03  

USA tegi ka põlisrahvusele otsa peale , küüditas reservaati!

Anonüümne 8. märts 2015, kell 14:40  

Kas kuidagi on võimalik end omal soovil USA ebasoovitavate isikute nimekirja kanda? Ma ei taha sinna isegi kogemata sattuda.

Anonüümne 9. märts 2015, kell 08:21  

Väide USA-l pole kommunismiga midagi pistmist on absoluutselt ebaobjektiivne. Just USA-st on alguse saanud kommunistlik ideoloogia, mis massgenotsiidi eesmärgiga püüti juurutada Venemaal, Ida-Euroopas ja Hiinas jm.
Liberalistlik kultukuluuriteooria on samast allikast, kuna kannab samu eesmärke ainult teiste vahenditega. Eesmärgiks nn. valgete rahvaste hävitamine.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP