RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 6. märts 2015

KOOBAS: Ära usu süsteemimeediat

Vaid väikene näide süsteemimeedia erapoolikusest, kui Päevalehe ajakirjanik oma sundsallivusena näivate vaadetega mittenõustujad “friikideks” nimetab. Selline on tegelikult suurem osa sotsileheks peetava Eesti Päevalehe toimetusest, kusjuures suur osa nendesugustest tüüpidest(igasugused Lobjakad, Kasekampid jms fruktid) on aktiivsed pea kõikides suuremates väljaannetes. Pole siis ka ime, et nad kõik samasugust jama toodavad. Omasugustel on komme toota omasuguseid ja sellest tulenevalt tasuks distantsi hoida neist huvitavatest ajalehtedest.
Igasugused fabritseeritud lood või otsitud seosed 1930-date Saksamaa ja Madisonide vm vahel, on katse kujutada oma vaadete vastaseid vihaõhutajate või napakatena.
Kõige naljakam asja juures on see, et need Parised jt on aktiivselt kiitmas Ukraina ja sh pataljon AZOV tegevust. Azov on aga enamasti rahvuslastest koosnev ja nn “paremäärmuslikku” sümboolikat kandev üksus, mis peab eesmärgiks rahvusriiki. Üsna silmakirjalikud ajakirjanikud pugenud ajakirjandusse, kas pole?
http://euromaidanpress.com/wp-content/uploads/…/10/azov1.jpg

Allikas: http://koobas.net/2015/03/04/ara-usu-susteemimeediat/

1 kommentaari:

Anonüümne 7. märts 2015, kell 10:44  

Ja kui tuuled hakkavad puhuma teisest suunast -kuidas siis need järeljooksikud ja lipitsejad hakama saavad ?.Meenub, kuidas aastaid ameeriklasi teleekraanil siunanud toomas alatalu nüüd "ausa" mehena teist juttu räägib. Kuidas selline silmakirjalikkus lubatud on?Neile endile oleks kasulikum, kui nad oleksid vait.alatalu on asendunud lobjakate ja kampidega - lihtsalt hale vaadata



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP