RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 23. mai 2015

DISKONTINUITEET: GLOBAALREAALSUS & LOKAALPERSPEKTIIV

Fotol on Peipsi kirdenurk. See oleks üheks uute piirilepingute ratifikatsiooni puhul Venemaale ärastatavast vee+maa-ala viiest lõikest. Ja kuigi loovutatavad maismaa- ja merealad kogumis on Eesti kohta ulatuslikud, ei ole see kõige tähtsam 》 Venemaaga piiri uuendamine kavandatud moel on Eesti riigi ja rahva eluküsimus ...

Loobumine rahulepingu + põhiseadusega sätestatud idapiirist on reaalne juba lähinädalail ning kõik välis- ja sisepoliitilised märgid kinnitavad, et nii see lähebki. Kui see pole pelgalt riigireetmine, siis on meie kui riigi väljavaadete avardamise võimalik arvestus tegelikult vaid kitsalt kildkondlik ja rajatud merkantiilse tsunfti lühinägelikkusele. Sellest ei kujune üksnes järjepidevuse idee hülgamise (ideoloogiline) tragöödia.

Diskontinuiteet on katkemus, pidevusetus, mis tähendab muuseas ka füüsikaliste suuruste hüppelist muutust. Geopoliitilises tähenduses 》 sihiosutus euroimpeeriumile. Arvatavasti kaasneb viimasega suhteliselt kiire pahempööre ja rahvusluse kataklüsm《 Teisalt leeb raamatukapitalistide + läänemarksistide suur miilustamine ja ühine rõõmupäev.

Oma väärvalikutega ainult kiirendame ajaloo sellist sammu. Euroimperialistile ei loe kübetki lätlase või eestlase kui tahes vaikne või vali nurin immigrantide niigi suurest osatähtsusest tema maal. Brüsselile on eurovenelased väike vähemus, kes kogumina on väärtuslikum ennemini talle kui Moskvale. See tehakse selgeks meilegi, ja tehakse momentaalselt pärast vabatahtlikku "omaenesetarkuses" ellu viidud loobumist kontinuiteedist ja Tartu rahust.

Musta juuni hetkel juba 80% tõenäosed järelmid on meile aga meeletud:

· 》 Eesti põlisrahva süvenev õigusetus ja selle lepitamatu vastuolu põhiseaduse rahvuslike jms deklaratsiooniga peavad leidma lahenduse väljaspool õigus(riik)likke raame (mispeale keegi ehk hõõrub ju käsi, aga tagajärg ei meeldi kellelegi)

·· 》 Eesti panustab rahvusvahelise õiguse asemel jõu võidule》Lähitulevikult looda siis, et ka USA-s mõni kremlikäsik (Clinton vmt) pukki ei jõuaks! Pisut pikemas perspektiivis 》arvesta IIIMS, IVMS jne suure sõjaga, lootes meist üle lendavate strateegiliste kaugrakettide rakendumisele keskmise tegevusraadiusega ja taktikaliste tuumarelvade asemel!

··· 》 Eesti omariiklus ei saa tugineda üksnes jõule, olgu või NATO 1000-mehelise garnisoni abiväge arvestades, sest üleilmse julgeoleku-labiilsuse juures pole see kuigi kestlik ega süveneda siinset rahvuslikku tahet võidelda uut vabadussõda, kui selline ähvardus veel sel sajandil saabuks, kuna NATO nõrgenedes on see kohene.

···· 》 Eesti rahvusriik leiab haua globalismi prügimäe naabrusesEuroopa Liit peaks impeeriumiks saama kiiresti ja enne, kui hakkab sisevastuoludes vm mullistuses kärisema, muidu lõpetavad Eesti jmt ääremaad tulevikus ühe《¿》naabri saba all, kui see ka enam ei ole Moskoovia.

Holger Kaljulaid
________________
Lingid:

Eluküsimus , vt Isekirja peaküsimused, http://isekiri.blogspot.de/
Rahuleping so Tartu rahuleping --- http://isekiri.blogspot.com/search/label/Tartu%20rahu
_________________
 Lisalugemist ja -kuulamist

UNISTAJA RIIGIMEHELIKKUS https://plus.google.com/+HolgerKaljulaid/posts/Cy4DaCLd4qt
 New York Timesi uuriva ajakirjaniku paljastuse valguses rahasuhtest Clinton+Putin

CLINTON SÖÖB PUTINI PIHUST / HILLARY AT MERCY OF PUTIN... https://plus.google.com/+HolgerKaljulaid/posts/FwB5xabjqsa

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP