RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 2. mai 2015

KOOBAS: Kes mida peaks häbenema?!

64
Ligi häbenegu parem seda, kuidas ta lubas 2014.aastal, et automaksu ega kütuseaktsiisi tõusu ei tule(LINK). Aasta hiljem on toimunud justkui uuestisünd ja kütus on ikkagi saatanast.
Tegelikkuses paljastub aga reformarite suutmatus läbi viia vajalikke reforme Eestis. Olgu selleks maksupehmendused maapiirkondade surevatele väikeettevõtetele erinevalt kasvõi Lätist(LINK) või läbi viia edukas riigireform.
Kasvavatele sotsiaalkulutustele vastatakse maksutõusudega. Ongi kõgu lahendused!
Olen kindel, et aasta pärast ollakse samas punktis tagasi ehk kärbitakse ja otsitakse lisatulusi. Vaja on aga lahendusi, sest mitmed maksutõusud hooopis vähendavad tulu. Näiteid on lihtne leida. Vaatame kasvõi laevade Eesti lipu all hoidmise kulukuse kasvu. Tänaseks on vaid mõni üksik suurem kaubalaev Eesti lipu all ja maksab makse Eestile. Naabritel on olukord vastupidine.
Raudtee tasusid vedajatele suurendati, selletõttu transport kallines ja nüüd veetakse rohkem läbi Läti(LINK).
Kui otsida, kust tõmmata kulusi kokku, siis alustagu see kleptokraatide kamp iseendast ja kadugu kõik kuluhüvitised(LINK).
Soovitan julgelt osa võtta homsest EKRE noorte meeleavaldusest kütuseaktsiisi tõusu vastu, kuhu oodatud kõik Eesti inimesed. Las need Randpered, Sooääred jms lillade jõuk kultieerib parem kusagil omaette lugusi natsi Madisonidest aga mitte riigiaparaadi juures ja samal ajal rahva makse tõstes.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP