RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 29. juuni 2015

MATTI ILVES: LÕPUKS LOODI EUROOPA PARLAMENDIS FRAKTSIOON "RAHVASTE JA VABADUSTE EUROOPA"

Kirjutasin, et Marine Le Pen´il ei õnnestunud luua teist euroskeptilist fraktsiooni Nigel Farage´i juhitud   Europe of Freedom and Direct Democracy (Euroopa Vabaduse ja Otsedemokraatia) kõrvale, sellest SIIN. Samas avaldasin ka lootust, et see fraktsioon ikka luuakse.

Nüüd on see siis Marine Le Pen´i eestvedamisel siiski teoks saanud! Rahvaste ja Vabaduste Euroopas (ENF)  on kokku liikmeid 36. Fraktsooni kuuluvad Euroopa parlamendi saadikud Prantsusmaalt, Madalmaadest, Ühendkuningriikidest, Poolast, Itaaliast, Austriast ja Belgiast. Vaadake siit:
http://www.europarl.europa.eu/meps/et/search.html?politicalGroup=4907

Kui Nigel Farage teatas: "Ma ei taha, et üksnes Suurbritannia lahkuks Euroopa Liidust, ma tahan, et Euroopa lahkuks Euroopa Liidust."

Siis Marine Le Pen on ütelnud: "Kui ta valitakse Prantusmaa presidendiks [selleks on suured lootused], siis küsib Euroopa Liidult tagasi neli tähtsat suveräänsuse elementi: majandus-, rahandus-, seadusandliku- ja territoriaalse suveräänsuse. Kui E Liit sellega ei nõustu [muidugi ei nõustu], siis ta algatab referendumi Euroopa Liidust lahkumiseks!"

Soovin ka meie rahvuslikele poliitikutele edu Euroopa Liidu lagundamisel, sest see näib olema ainus pääsetee, et päästa meie rahvusriigi ja eestlaste tulevikku nüüd meid veel ähvardava suure immigrantide sisserände käest, mida sunnib peale EL.

1 kommentaari:

Anonüümne 30. juuni 2015, kell 09:18  

Kahju, et ühtki eestlast seal pole.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP