RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 25. juuni 2015

ME EI KUJUTA VALITSUSELE ENDAST MITTE MINGIT OHTU!


Kõik on supper. Väga kena üritus. Teeme ära! Sama head üritused olid ka kõik need protestiavaldused toompeal ja selle läheduses. Nii perekonnaseaduste suhtes, nii kütuseaktsiisi suhtes kui ka pagulaste teemadel. Aga, ma kordan AGA, fakt on see, et asi SURUTAKSE jällegi läbi ilma et me selles suhtes midagi teha saaksime. Ja põhjus väga lihtne. ME EI KUJUTA VALITSUSELE ENDAST MITTE MINGIT OHTU! 
Valimised on illusioon.
Sa tead, et panid lipiku kasti aga seda kas see tegelikult kokkulugemisele PÄRISELT ka jõuab, seda me ei tea. Siinkohal ei ole vahet, kas on tegemist paberkandjal hääletamisega või e-hääletamisega. MÕLEMAID on võimalik rikkuda. Niinimetatud kohaliku jaoskonna inimesed on võimalik ära osta. (Igal inimesel on oma hind). Ja asja usutavamaks muutmiseks saab ju meedias näidata, et IGA erakond on mingeid hääli saanud. See on ju võimalik. Põhiküsimus on aga selles, et kui Mina oleks võimu juures, siis miks ma peaks sellest vabatahtlikult loobuma, kui minu kätes on kõik võimalused seda enda käes hoida niikaua kui vaja? 
Niisamuti, miks on valitsusel tarvis hoida siin eestlasi? Nende prioriteedid tegelikult ei ole ju rahvuslikkus. Neil on ükskõik, kelle üle valitseda, on ju nii. Mida võõrkeelsem, seda lihtsam. Seadusi ei tunne ja politsei ja sõjaväega on hõlbus korrale kutsuda. Asi ei ole probleem seni kui nende elusid ei ähvardata ja ma mõtlen siinkohal pigem elustiili. Seega tegelikult peaks rahvas mõtlema nendele külgedele, millega saaks valitsust/riigikogu reaalselt mõjutada, mitte tagurpidi lipuketega vehkida ja loosungeid hõigata. Neid viimaseid valitsus ei karda ja see kõik valitsust reaalselt ei koti. Nii lihtne tegelikult see tõde on.
See nn. rahvuslikkus, eestlus, meie ellujäämine ja aastasadade vältel kogetud kannatused, mida nad oma kõnedes kasutavad laulupidude ajal ja muude rahvuslike ürituste raames pole mitte midagi muud kui lihtne ja elementaarne manipulatsioon. Rahvamassi on kõige lihtsam suunata oma tahtele kui rääkida neile just seda, mida nad kuulda tahavad. Seega minu mõte siinkohal oleks see, et mõjutada riigiasutusi teistmoodi. Haavata neid sinna, kus neil valus on sest muidu sõidetakse mist lihtsalt üle, nagu seda on alati tehtud. Nii lihtne see ongi. 
Mina ei usalda riigikogust hetkel 100% mitte kedagi nagu ei usalda oma valitsust ega oma presidenti. Nad kõik on korrumpeerunud. Ja kes pole ära ostetud rahaga on ostetud hirmuga kaotada oma koht saalis. Jaa need üritused, kogunemised ja protesti aktsioonid on kasulikud aga ainult selleks et ise ühineda, et koguda kokku omad inimesed, julgustada neid kodudest välja tulema aga seda kõike on liiga vähe, et asjal mõju oleks Nüüd peame liikuma juba ühe sammu edasi ja natuke trastilisemates suundades. 
Las nad hirmutavad venemaa sõjaga. Venelasi oleme korduvalt üle elanud ja elame ka tulevikus (enamgi veel, ma usun et kohalik venelaskond tuleks meile isegi appi kui seda väga vaja. Minu tutvusringkonnas on väga palju toredaid venelasi, kes valdavad ka eesti keelt.) aga see nn. islam, mis meile koju tuleb (rõhutan fakti et see rahvus on valdavalt kirjaoskamatu ja seega ei saa kuidagi tunda oma pühakirja sisu. 

Ja ma ei jäta välja ka fakti et ma olen 100% kindel et on olemas ka väga toredaid moslemeid aga me ei saa ju kõiki vastu võtta. Siinkohal on minu küsimus, et miks tõugati tagasi meie kultuuriga tunduvalt sarnasema rahvuse pagulased nagu on seda ukrainlased?), omab meie rahva suhtes nulltolerantsi. See ei ole vaenu õhutamine nende vastu. Minu pärast elagu oma kultuuriruumis kus ta minu elu ei ohusta. Aga oma aiamaast tahan, et nad eemal ei oleks.

 Ma tahan ka RAHULIKULT kodus magada, kartmata oma pere ja lapse ohutuse pärast. Ma tean mis on iga eestlase põhi mure, et see üks samm tegemata jäetakse. Aga mis siis kui teised ei tule? Mulle meenub siinkohal mõttetera filmist V Nagu Veritasu. "Rahvad ei peaks kartma oma valitsusi. Valitsused peaksid olema hirmul oma rahva ees."

(Kommentaar pärit meie lehe üleskutselt (LINK)

 Lisades oma arvamuse, arvan et uued erakonnad on samas uusi tuuli viimas, kuid selles kommentaaris on palju huvitavaid mõtteid. Hetkeseisuga paistab, et erakondadele on enamasti rahastajaks ka Euroopa Liit. Seega see liit dikteerib ette valitsusele mida teha isegi kui see kõik käib rahva tahtele vastu. Kas astuda Euroopa liidust välja?  Mitmed riigid on korraldamas meeleavaldusi selles osas. Kas ka Eesti ?  Mida arvad sina sellest ? 

Allikas: http://www.estoniananonymous.tk/2015/06/me-ei-kujuta-valitsusele-endast-mitte.html

2 kommentaari:

Ivo Õunpuu 26. juuni 2015, kell 01:10  

Mõtteavaldus algas väga kenasti ja radikaalselt kuid ei lõppenud mingisugusegi konkreetse ettepanekuga. Niisiis, mis on see, mida meeleavalduste ja valimiste asemel tehes hakkaks praegune valitsus ja Riigikogu seda tõepoolest kartma ja arvestama? Enamus oskab kritiseerida kusjuures õieti ja asja eest, kuid kas üks sajastki oskaks midagi positiivset asemele pakkuda. Vaevalt üks sajastki. Mina igatahes ei oska midagi muud pakkuda peale palve. Aga see on ilmselt 99-le 100-st tühi ajaraiskamine.

Anonüümne 27. juuni 2015, kell 00:23  

Ja jälgige, kui mõttetu tegevusega täidavad aega teatud arv kodanikke -nimelt allkijade kogumisega.Ka selle peale valitsejad sülitavad, ja kaarega. Asi algas Sakala keskuse lammutamise vastastest allkirjadest. 10 000 allkirja haihtus teadmata kuhu.Ja jultunult veel irvitati rahva üle. Võiks küll öelda, et keskajal olid asjad paremini korras ja õiglasemad -sihukesed tegelased lihtsalt tapeti pikema jututa.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP