RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 12. juuni 2015

MEIE KIRIK: Indrek Hargla: Eesti valitsejad on kaotanud reaalsustaju ja ei teeni eestlaste huve

Kirjanik Indrek Hargla kirjutab, et „Eesti mitmed poliitikategelased ja ametnikud on juba liiga kaua mööda Euroopat maskiballidel ringi sõitnud, kaotanud reaalsustaju ning langenud raskekujulise psühhoosi mõju alla.“
Hargla sõnul lasti seoses pagulaste teemaga käest võimalus lõpetada tolamängimine ja pöörata tähelepanu Eesti tõelisele olukorrale.
„Meie karnevalistide eesmärgiks ei ole olnud eestlaste elujärje parandamine, vaid teiste tähtsate tädide ja onude käest kiita saamine ja Euroopa lipu ees pildistamine,“ leiab Hargla.
Eesti riigi olemasolu mõtteks on Hargla hinnangul muutunud ühe erakonna võimul püsimise kindlustamine, rahvuslik opositsioon „on surutud partisanisõja tingimustesse ja tema vastu on vallandatud orkestreeritud mustamiskampaania.“
„Eesti Vabariigi valitsusel ei ole praeguses ülikriitilises olukorras moraalset õigust eesti rahvuslikku koostist muuta,“ kirjutab Hargla pagulaste sissetoomist silmas pidades.
„Neil ei ole õigust nülgida eestlaste käest suuremaid makse, et maskiballidel edasi pidutseda ja oma obsessioonis edasi elada. Neil ei ole õigust eestlaste raha eest oma isiklikke sõltuvusi rahuldada. Sest Eesti Vabariigi aade on praegu ainult hingitsemas, veel hetk ja see kustub ning elab edasi ainult partisanlikes tingimustes, põranda all ja vabatahtlikest annetustest,“ muretseb kirjanik.
Loe lähemalt siit.
Illustratsioon: huumorierakond.com

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP