RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 25. juuni 2015

Uusimmigrandid muudavad rikka Baierimaa vaestemajaks


Bayerni liidumaale Saksamaal on aasta algusest saadik tulnud üle 60 000 põgeniku. Niisugune põgenikevool lööb liidumaa finantsplaani korralikult segamini, kuna kulud asüülitaotlejatele võivad kahekordistuda.
Bayerni liidumaa on küll Saksamaa üks rikkamaid piirkondi, kuid värskeima prognoosi kohaselt võivad kulutused uute põgenike majutamiseks ja nende eest hoolitsemiseks tõusta kolme miljardi euroni. Baierimaa rahandusminister Markus Söderi sõnul on see rohkem, kui on eelarves planeeritud põllumajandusele, tervishoiule ja keskkonnale kokku. Praegu on põgenikega seotud kulutuste katmiseks nähtud eelarves ette 1,5 miljardit.
Söder nimetab asüüliteemat Baierimaa suurimaks väljakutseks järgneva pooleteise aasta jooksul. Palgatakse juurde ametnikke ja politseinikke, hädasti on vaja juurde uusi majutuskohti. Selleks muudetakse uute pindade üürimine võimalikult lihtsaks ja bürokraatiavabaks, eraldatakse raha uute hoonete ostmiseks ning kuulutatakse välja ehitushanked. Liskas plaanitakse võtta kasutusele ka kasarmud, kus on vabu pindasid.
Ainuüksi möödunud teisipäeval saabus Baierimaale 938 põgenikku,
UU
Allikas: Die Welt

Allikas: http://uueduudised.ee/uusimmigrandid-muudavad-rikka-baierimaa-vaestemajaks/

1 kommentaari:

nuntsel 26. juuni 2015, kell 00:30  

Mida siis need põgenikud annavad riikidele, et rahvusriike SUNNITAKSE neid vastu võtma ja kulutama miljardeid nende peale aastakümneid.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP