RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 30. juuli 2015

MATTI ILVES: LIBERAAL NÕUAB NOORTE NEEGRITE MITTE SÜÜDIMÕISTMIST SEKSUAALKURITEGUDES

Juuditarist liberaal Judith Levine nõuab neegrite mitte süüdimõistmist seksulaalkuritegudes. Judith Levine on võrdlemisi tuntud ja teeb kaastööd liberaalsele meediaväljaandele "AARP", "Salon" ja New York Times´i poolt avaldatavale radikaalsele ajakirjale "CounterPunch".

CounterPunch`is ta väidabki, et ei tohiks alustada kohtuasju vägistamises, kui süüdistatavad on noored neegrid! Ta ütleb, et ei tohiks mitte mingil juhul karistada neegreid 15...17 aasta vanuses, sest see purustaks nende elu.
Vanglasüsteem on juba niigi üleujutatud "mustadest ja pruunidest lastest " ja me ei tohiks neid lukustada vanglatesse, sõltumata nende seksuaalkuritegudest. USA-s pidi juba olema 785 000 inimest seksuaalkuritegude registris.
Judith Levine lõpetab oma artiki väitega, et seksuaalkuritegude eest karistamine on liialt julm ja ebainimlik.

Selliste mõtete ellurakendamisel muutuksid noored neegrid tegelikult vägistamismasinateks.

Rootsis ongi see juba osaliselt ellu viidud, sest karistused on seal äärmiselt leebed ja sageli pääsevad neegrid ning araablased isegi vanglakaristuseta. Neist kuritegusest Rootsis lugege SIIT.

Valitsuse viimase aja poliitika näitab, et varsti seisab ka Eestis ees seksuaalkuritegude järsk tõus, aga tõenäoline on, et seda püütakse rahva eest siis varjata.


Kasutatud allikas: http://www.thepcmdgazette.com/liberal-says-we-shouldnt-prosecute-sexual-predators-if-they-are-black/

12 kommentaari:

Unknown 30. juuli 2015, kell 12:53  

Rassism on see, kui me seame ühe rassi halvemasse olukorda kui teise rassi. Antud juhul on valge rass seatud halvemasse olukorda kui mustanahalised või araablased. Ja see on 100% rassism, mida see naine avalikult propageerib.

Anonüümne 30. juuli 2015, kell 13:48  

enam paremini öelda ei saa ...rassism valgete vastu

Anonüümne 30. juuli 2015, kell 14:03  

Püstol käekotti või kabuuri, mis muud.

Anonüümne 30. juuli 2015, kell 14:49  

Ja mis neil koonduslaagritel häda oli, paljud meditsiiniteadmised ja lõikused baseeruvad ju seal kogutud andmetel ja tähelepanekutel.
Tegelikult peaks laskma pigem valgetel vägistada, kuna europiidne geen pole dominantne. Vahekord neegriga aga on kui topeltkaristus.

Andres 30. juuli 2015, kell 22:05  

Ju om väsinud abivahendite kasutamiset.Selle vastu aitab järgnev nipp mine põrandaid pesema ilma mopita nigu vanasti pikk seelik tagant üles keeratud ja nii pesed põrandaid pepu ilusti taevapoole urvis hea oleks kui keegi nägu ka ei näeks siis on soovijaid äkki rohkem

Anonüümne 30. juuli 2015, kell 22:29  

ja siis ühesõnaga las need murjamid vägistavad meie tütreid ja naisi? ja me ei tee neile midagi,ei karista,sest neil on privileeg nad on NEEGRID...

Anonüümne 30. juuli 2015, kell 22:32  

too eit tahab vist ise noort neegrit.
leian, et sellised värdjad, kes vägistavad naisi ja lapsi tuleks sealsamas maha lasta, sellised ei vääri elu.
kuid see on minu arvamus, teised arvaku mis tahavad.

Anonüümne 31. juuli 2015, kell 09:16  

Et edaspidi ära hoida seksuaalkuritegusi, tuleb kõik seksinäljas neegrid ja moslemid saata talle koju. Las rahuldab poisid ära, siis ei tee kurja need murjamid.

rebus 31. juuli 2015, kell 09:43  


Kui vangistus ei sobi - äkki siis alternatiivina kastreerimine?

Anonüümne 1. august 2015, kell 12:55  

Just kastreerimine ja seda tuleb rakendada juba eos. Nad toovad neid rajakaid siia nagunii, kas oleme vastu või mitte. Seega, tuleks need neegrid juba ennem siia toomist kastreerida. Sest kui siin muu ei aita, vägistamiste vastu, siis ainult kuul pähe. Ei saa lasta sellist katku siin vohama. Hetkel oleme hädas "aafrika seakatkuga", ja need sead lüüakse kõik mättasse. Hiljem oleme hädas "aafrika vägistajatest neegrite katkuga", kes tuleks taolisel juhul samuti, kohapeal mättasse lüüa. Usun, et see võimekus on meil olemas. Masin, millega nonde korjuseid hävitada, on meil ka olemas.

Anonüümne 1. august 2015, kell 21:29  

Juuditarist liberaal Judith Levine, tehku ettepanek, et võtavad need neegrid kõik Iisraeli. Miks juudid neid oma juudiriiki ei luba ja piirilt minema saadavad. Kõikjal on eesotsas juudid. Multikulti eesotsas on juudid, omasooiharate õiguste eest võitlejate eesotsas on juudid. Imelik on see, et nende enda maal, Iisraelis ei ole lubatud omasooiharus ja peaks olema lausa karistatav. Muus maailmas suruvad seda aga räigelt inimõiguste kaitsmise sildi all läbi. Sama nende illegaalsete immigrantidega, sest seisavad nende mingite õiguste eest. Hallo krt EUROOPA. Kui ükskord silmi ja kõrvu lahti ei tehta, on need riigid ja rahvused siit minema pühitud. Nüüd on vaja hakata veel vägistajatest neegreid poputama ka või. Krd idiootsuse tipp.

Lukas 19. oktoober 2016, kell 23:35  

Mul on ettepanek teile.
Oleme panga ja tänu meie revolutsiooniline laenu ja mitmekesistest valemeid, lahendada oma rahalised mured saada laenud alates € 2000 kuni € 5000000 vaid 48 tundi. Nii et kui olete huvitatud, võite, andke mulle teada. Minu e-posti aadress: geovaniloretto@gmail.com



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP