RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 7. september 2015

MATTI ILVES: EUROOPA JUUDI PARLAMENT

Uskumatu küll, kuid on loodud Euroopa Juudi Parlanent (EJP), mis on valitsusväline organisatsioon (NGO) ja asub Brüsselis. Ametlikult püstitatud eesmärgiks on olla "ühendav struktuur kõigi juudi kogukondade ja organisatsioonide vahel kogu Lääne, Ida- ja Kesk-Euroopas."
Euroopa Juudi Parlament avati veebruaris 16. 2012 ja koosneb 120 saadikust nagu Iisreali Knessetis, nii et küllaltki uus struktuur. Arvata võib, et ülesandeks on ideede väljatöötamine, ning lobistide saatmine ELi asutuste juurde, et nad ajaksid ikka õiget globalistidele sobivat poliitikat.

Üldislt valmistatakse ette tragöödit Euroopa rahvastele!

4 kommentaari:

Anonüümne 7. september 2015, kell 22:54  

Noh, hea Matti, hiljaks jäid ... wcrj ehk vsemirnõi kongress russkojazõtsnogo jevrejstva. ... ja meie kaasmaalased stalnuhhin, korb, max kaur-jermakov, m.kõlvart, dm.linter, maxim reva jpt venekeelsed ejc.ee kaasmaalased on selle kongressi austatud liikmed.

Anonüümne 8. september 2015, kell 00:05  

Ei teadnudki et kesikute erakond on juutide käpa all.Kohutav.

Jaanus Saar 8. september 2015, kell 12:45  

Hahahha, nagu juutidel oleks vaja veel mingit lisaparlamenti. Praktiliselt kõik parlamendid maailmas on juudi parlamendid. See on lihtsalt jälle mingi sitane juudi nali goyde pihta. Tuletan meelde, 6000 triljonit! LOL

nuntsel 22. september 2015, kell 15:33  

OHHSSAA----nii et Võrdsus om maailmas kadunud-----ja kõige võrdsemad on juudid...miks nemad,kõik on kannatanud nende vaimse ideoloogia all,kas siis Kalergi ideoloogia ja siionite ideoloogia täideminek polegi enam vandenõu-----EL,Usa,Cia,Nato,Miljardäride Fondid ja juudid soovivad ju meile ainult head------Diktatuur,ja Rahvuste hävitamine ja teeme ühe riigi ---mida juhitakse----või teeme Euroopaühendriigid,hilja,hilja,hilja----keegi pole enam nõus....



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP