RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 13. september 2015

MATTI ILVES: MIKS RIKKAD ARAABIAMAAD EI VÕTA PAGULASI VASTU?

Rikkad araabiamaad nagu Katar, Araabia Ühendemiraadid, Saudi-Araabia ja Omaan ei võta "pagulasi" vastu, ometi on suures enamuses tegemist araablastega ja nende usuvendadega.
Sellel on väga lihtne põhujs, nad peavad neid immigrante oma riikide turvalisusele riskiks! Sda näitab ka rahvusvahelisel areenil toimiv, sest keegi ei pillu neile riikidele mitte ühtegi süüdistust, ei pagulaste õiguste rikkumises ega ebainimlikuses. Näib, et tuleb käituda lihtsalt iseseisva riigina ja seda riiklikud huvid siin ülimaks.

Täpselt vastupidisel käitub aga Euroopa Liit. Seda, et euroopa riigid ei suuda piire pagulastele-immigrantidele sulgeda tuleb võtta lihtsalt ebaõnnestunud naljana. EL ei näi üldse hoolivat osariikide turvalisusest ja need turvalisuse riskid on ka hästi juba näha. Isegi SISI hoopleb, et nad on sokutanud juba Euroopasse üle 4 000 enda võitleja! Lisaks on Euroopa üleujutatud sadade tuhandete äärmusislamistidega.
Tõelisi pagulasi tuleb muidugi aidata, kuid seda teha ÜRO põgenikelaagrites, kuni olukord nende kodumaal normaliseerub.

Delfi artikli pealkiri: „Euroopa on põgenikele avatud,“ kõlab Iraagist Nigeeriani (artikkel SIIN). Aafrikas ja Lähis-Idas käib praegu tõeline kampaania Euroopa Liidu õnnemaale elama asumiseks. Mida rohkem Euroopa neid vastu võtab, seda rohkem neid siia tuleb.

Nüüd tuleb aga veelkord korrata, pagulaste kriis on kutsutud ellu teadlikult. Seda seepärast, et hävitada rahvusosariigid ja luua Euroopas uus segarass, tõeline multikultuursus. Kuni meedia sellest ei julge rääkida, ei muutu midagi.

Kasutatud allikas: http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/lahi-ita/rikkaat-arabimaat-eivat-auta-pakolaiskriisissa/?shared=291473-ed

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP