RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 15. oktoober 2015

MATTI ILVES: EUROOPA JA AAFRIKA VAHELE EHITATAKSE SILD!

Tähelepanu! Euroopa Liit plaanib ehitada silla Aafrika ja Euroopa vahele eesmärgiga, et immigrandid ei peaks oma eludega riskima ja saaksid tulla turvaliselt ELi.
Kavandatav Jean-Monnet-Bridge toob paratamatult kaasa Armagedoni Euroopa kultuurile ja kristlusele, ning aitab järjest kiiremini täita globalistide eesmärgid segarahvuse loomisel.
Silla ehitamine oleks justkui päästerõngas, see tagab ilma probleemideta pagulaste jõudmise Euroopasse ja seal rahvusriikide hävitamise. Samuti arvatakse, et sellel ehitusel oleks suur mõju känguva majanduse ergutamiseks.

Hinnanguline silla maksumus on 230 miljardit eurot ja ehitus algab kevadel 2017 korraga mõlemalt kontinendilt. Ehitise lõpetamine on kavas 2030. aastal.
Lisaks üteldakse, et inimkond ei saa oodata Jean-Monnet-Bridge valmimist ja põgenike pidevat suremist Vahemerel. Selle vältimiseks kavandatakse Vahemerele 1000 päästeplatvormi ehitamist nii kiiresti kui võimalik.
Esimene platvorm (6X6m) peab olema meres paigaldatud juba oktoobris 2015.
Video: https://www.youtube.com/watch?t=2&v=7v1icgxn6pY

Kasutatud allikas: SIIN
NB! See kõik võib olla ka hullumeelne fantaasia, aga mine sa neid hulle tea.

1 kommentaari:

Enn Ellandi 19. oktoober 2015, kell 02:30  

See peab olema nali, nii peen, et paljud ei saa aru - vaata neid sillasambaid, selliseid kasutasid roomlased 2000+ aastat tagasi



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP