RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 30. oktoober 2015

MATTI ILVES: VÕETI KINNI IISRAELI KINDRAL, KES VÕITLES ISISe RIDADES

Ameerika portaal "Veterans Today" teatas, et relvastatud konflikti käigus SSIS-ega võeti kinni šiitide rühmade poolt  Iisraeli kindral Yussi Elon Shahak ja ilmselt hukati(?). Ohvitseri auaste oli tal brigaadikindral ja tema sõjaväe Nr. Re 34356578765Az231434. Enne oli ta väidetavalt tunnistanud, et Mossad teeb tugevat koostööd ISISe väejuhatusega.
USA parlanendi Euroopa osakonna "Department of Security and Information" peasekretär Dr. Haytham Bou Said kommenteeris seda nii, et ilmselt teevad Mossad ja ISIS tihedat koostööd! Iisraeli sõjalised nõustajad aitavad ISIS-el realiseerida strateegilisi plaane, nii saavutavad ka juudid täita oma taktikalised eesmärgid.
Peasekretär Dr. Haytham Bou Said ütles veel: "Usaldusväärsed infoallikad on kinnitanud, et ISISe poolel on sõjalised nõunikud veel Saudi Araabiast, Katarist ja Araabia Ühendemiraatidest."

"Veterans Today"-l on samuti teavet, et Saudi Araabia on andnud ISIS-ele 3000 sõidukit. Jordaania ja teiste riikide poliitilised liidrid aga 4500 veoautot.
Katar ja Ühendemiraadid annetasid ISIS-ele alles hiljuti raha kulude katteks ja Iraagi linna Mosul (ISISe käes) saabuvad ikka lennukid, mis toovad radikaalidele vajalikku relvastust ja täiendavat sõjaväelist kaadrit.

Lääneriikide sõda koos Araabiariikidega ISISe vastu USA juhtimisel on tegelikult täielik farss. Selline mulje oli ka minule jäänud ja nüüd on see saanud kinnitust, sest lääneriikide võitlus Islamiriigi vastu on tegelikult vaid võitluse imiteerimine, vähemalt praegu.

Lisan veel, et selle kuritegeliku jõugu eesmärkidega on nii või teisiti seotud ka Euroopa Liidu kõrgemad juhid.

Kasutatud allikad: http://ladaria.livejournal.com/2851567.html ja http://www.veteranstoday.com/2015/10/19/breaking-israeli-general-commanding-isis-captured-in-iraq/

2 kommentaari:

Anonüümne 30. oktoober 2015, kell 11:52  

Muidugi,ilma toeta oleks ISIS ammugi purustatud või siis poleks lastud neil nii laiahaardeliselt tegutseda!

Anonüümne 30. oktoober 2015, kell 16:02  

Kahjuks ei pääse 3-st ilmasõjast. Varuge teadmisi, kuidas ellujääda kehvades tingimustes!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP