RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 8. oktoober 2015

RIP Eesti Vabariik 1918 - 2015?

Valitsus arutab homsel istungil õigusjärglusest loobumise tingimusi!

Eesti vasak-tsentristlik valitsuskoalitsioon, kuhu kuuluvad liberaalsotsialistlik RE, sotsialistlik SDE + ballastpartei IRL, võtavad homme taas arutlusele Tartu rahulepinguga kokku lepitud piirilepingu muutmise.

Paljud eksperdid on viidanud asjaolule, et see seniseid meie riigi kehtivaid piire muutev leping ei vasta Eesti riigi rahvuslikele huvidele ja legitimiseerib stalinliku vallutuspoliitika. Ühtlasi õhutab selline tegevus ka venemaad jätkama (edukat) imperialismipoliitikat.
Samuti on viidatud asjaolule, et selles uues ning olemasolevaid piire muutvast lepingust viite kaotamine Tartu rahulepingule annab faktilise ning ka õigusliku tõlgenduse asjaolule, et väide nagu oleks tänane Eesti Vabariik kuni 1940. a. eksisteerinud Eesti Wabariigi õigusjärglane, pole enam tõsiselt võetav.
 Olgu siis see, kuidas ametlikes dokumentides ja avalikus riigimeedias on pidevalt väidetud, et tegemist on lepinguga, millega kehtestatakse piirid kahe riigi - Eesti ja venemaa vahel ... kuni selleni, et Eesti ja venemaa vahel pole alates iseseisvuse taastamisest 1991 kordagi sõlmitud ühtegi lepingut või kokkulepet, kus venemaa oleks käsitlenud Eesti praegust riikis Eesti Wabariigi õigusjärglasena - tuleb uue piirilepingu valguses tunnistada seda akti kui venemaa imperialistliku välispoliitika võitu Baltikumi suunal.
Seepärast tuleneb eeltoodust veel selline kummaline järeldus, et venemaa sõlmib lepingu teadlikult riigiga, keda ei loe Eesti Wabariigi, 1940. aastani eksisteerinud riigi õigusjärglaseks. Kui Eesti riik samuti selle asjaoluga lepib (ning uues piirilepingust teisiti ka ei nähtu), siis lepib Eesti ka sellega, et ta tõesti ei ole 1940 aastani eksisteerinud riigi õigusjärglane.

Uue lepinguga loobub Eesti Vabadussõja tulemustest ning tunnustab stalinliku venemaa jõupoliitika tulemit. Samuti annab Eesti selliselt ära tasuta 5,2% talle kuulunud territooriumist ja seal asuvad varad ning väärtused koos ingeri ja setu rahvakilluga.

Uue lepingu jõustumisel tunnistab Eesti riigivõim, et Keskerakonna poolt Eestis kultiveeritav venemaa poliitiline doktriin Eestist Vabariigist kui Nõukogude Liidust taasiseseisvunud uus riik, on tõene.
Enam pole põhjust rääkida Eesti iseseisvuse taastamisest vaid jäävalt taasiseseisvumisest, kus tähtsaimaks riiklikuks pühaks on 20. august e. edgaripäev.

Et see kõik nii läheb vähemalt valitsuse tasemel, selles pole mõtet eriti kahelda. See vastab ilmselgelt Euroopa Liidu üldistele huvidele, aga mitte Eesti riigi ja tema rahva huvidele.

Valitsuse homsel istungil esitab välisminister Marina Kaljurand Eesti ja venemaa piirilepete muutmise seaduseelnõu.

Lisaks maapiirile on eelnõus piiritletud ka Narva jõe ja Soome lahe merealad, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Valitsuse ametliku teate kohaselt annab kumbki pool eelnõu järgi praeguse kontrolljoonega võrreldes teisele poolele üle mõned maa-alad. Tegelikkus on aga see, et valitsus annab ära 5,2% riigi territooriumist.

Omaette küsimuseks on küll veel Riigikogu seisukoht, kuid kuna Riigikogus olevatest erakondadest on uue ja mittevajaliku piirilepingu vastu selgelt vaid üks erakond - konservatiivide erakond ning teistest erakondadest vaid ükskiud saadikud, siis on kahtlus, et Eesti riiki tappev tehing läheb läbi ka Riigikogus.

RIP Eesti Vabariik 1918 - 2015!

BHR

Allikas: http://bhruzzland.balanss.ee/isamaa/ensv-ev/764-rip-eesti-vabariik-1918-2015

1 kommentaari:

Anonüümne 9. oktoober 2015, kell 23:56  

Hirmuäratav on et rahvast see ei huvita, keegi peale ekre ei takista. Ja ainus mida ekre teeb on kriitika internetis.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP