RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 3. november 2015

Lia Ylimäki: Süüria sõda ei ole immigratsiooni põhjuseks

Juha Ahvio EUROOPAN PAKOLAISKRIISI JA ISLAMIN INVAASIO - MITÄ NYT TAPAHTUU? https://www.youtube.com/watch?v=WBWjcQq09-Y&feature=share
Saudi-Araabia saadab neid, lubab ka moseed kinni maksta. Immaam ütleb, et moslemite ülesanne on teha eurooplastega lapsi ja siis maa vallutada. Euroopasse läinud saavad aukoha oma jumala juures. Üleeurooplane invasioon. Soome peaminister Sipilä ütles, et miljardibisnes.
Peter Sutherland ÜRO peasekretäri, eriline abi, rahvastiku rände alal ütleb, et ükski teine moodus ei muuda sedavõrd maailma kui rahvastiku ränne. Tema meelest suurte masside liigutamine on juba iseenesest hea asi.
2012 öeldi El-s, et tuleb murda rahvusriikide ühtsust, Euroopa peab selleks kõik tegema. Eruroopa peab saama multikultuurseks. EU should 'undermine national homogeneity' says UN migration chief http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395
BBC artikkel: Peter Sutherland oli oli Goldman-Sachs pankiiri juhatusesi, õligigandi juhatuses. Bildebergi rühmas. Kuigi inimesed ei taha tuleb multi-kulti sisse tuua. Goldman-Sachs Boss, Bilderberg Member Peter Sutherland: Europe Needs More Refugees from Africa, Syria Selle taga on pankade rühm, kolme rühm.
USAS on 30-50 milj illegaali, Obama tahab neid amnesteerida, siis demokraadid saavad endale juurde lisahääli. Araabiakevad on lääne eliidi töö. Toetasid rahvuslikku liikumist, aitasid kukutada Egiptuse valitsuse
Obama, lääne eliit on sünnitanud nö. rahva ülestõusu araabiamaades 2011. See viis M. Gadaffi ja Mubaraki langemiseni. Taheti kukutad ka Süüria valitseja Assad aga see ei õnnestunud. Sel ajal tulid esile radikaalsed moslemid.
„The quardian“ ajalehes on Charlie Skelton hea artikkel 12.6.2012 Süüria opositsioonist, kes viis oma tegevusega kodusõjani. See opositsioon sündis 2005, 2006, 2011, 2012. Süüria peamisteks rahvuslikuks nõunikuks oli diplomaat Basma Kodman, kes käis 2012 Ameerikas Bildebergi grupi nõupidamisel. Samuti ka 2008 a. 2005 a töötas ta Fordi sihtasutuses Kairos. Toimis ka Araabia reformide alustamishankes, mis lõi Ameerikaga välissuhete nõukogu CFR. See rühm kritiseerib koos Bildebergiga ka Ameerika rahvuslikku mõtlemist ja pürgib looma ühtset maailmariiki.
Veel on ta kahes Euroopa rühmas. Miljardör Soros rahastab nende maade muutusi ja uut ideoloogiat ühtse maailma loomiseks.
The Syrian opposition: who's doing the talking? http://www.theguardian.com/…/syrian-opposition-doing-the-ta…
Ja nüüd need araabiakevade alustajad ja sposorid tahavad anda juhtnööre, mismoodi peaks praegust immigraatsiooni kriisi juhtima, mille nad ise ongi loonud. Ka Süüria kriisi. Tegemist ei ole Süüria spontaanse rahvaliikumisega.
Lääne ladvik, kes selle kriisi ise lõi teeb nüüd näo, et nad aitavad ja ütlevad, et küll on nüüd kole, tehke aga kõik piirid lahti ja võtke need massid vastu. Ka Venemaal on siin oma osa aga sellest ei jõua nüüd rääkida.
Need rikkad sihtasutused, kellest oli enne juttu, kasutavad miljardeid, alustavad massiimmigratsiooni.
Peter Sutherlandi meelest multi-kulti immigratsioon loob majanduse kasvu ja toetab maade vananevat ja vähenevat rahvast. Seda toetavad ka Ameerikas ja Euroopas sihtasutused nagu Ford Foundation
Alati kus on tegemist mingi radikaalse, globaalse, isamaalisuse ja konservatiivsuse vastasega või on tegemist vikerkaarevärvidega jne. on tegemist sellega. Tegemist on miljarditega. Ford Foundation arendas ka Ameerikas nii illegaalset kui ka legaalset immigratsiooni. Rockeffeller lõi 1973a samanimelise sihtasutuse Rockefeller Foundation
https://en.wikipedia.org/wiki/Trilateral_Commission
See on Ameerikas kõige radikaalse ja ebapatriootliku rahastaja Nad toetavad oma suurte rahadega vasakpoolseid, punaseid, rohelisi. Need saavad veel Obamalt raha juurde. Neil on alati tohutult raha võrreldes konservatiividega. Nende rahadega lubatakse ilmastiku muudatusi, luuakse vikerkaarevärvilisi liikumisi, immigratsiooni, tavalisel inimesel ei saa relva olla, vaid võimuesindajatel, nad on erakoolide vastu. Suurkapitalistid on massiimmigratsiooni taga. Nad on toetanud moraali langust, nö. seksuaalrevolutsiooni, peremudeli lõhkumist, laste muretsemine on jäänud lõbutsemise pärast kõrvale, sündivus on vähenenud ja nüüd siis teevad nägu, et nemad pakuvad lahendust aga nõrgestavad seda multi-kultiga veel rohkem.
Avatud piiride ideoloogia. EL-s on kirjas, et eesmärgiks on rahvuslike riikide ja rahvuse ühtekuuluvuse hävitamine. Euroopasse sisserändajatel lubatakse riikide vahel edasi-tagasi rännata ja endale meelepärast maad valida.
Saksa kirjanik Stefan Moster: Saksa ja Rootsi on teinud õieti, et hoiavad piirid lahti. Saksamaa muutub nüüd millekski paremaks, vabaneb oma pattudest jne. Ta mõistab hukka Soome presidendi seisukoha, et mõningatel tulijatel on pahad kavatsused, piirid ikka lahti ja kõik sisse. Soome peab samuti saama uue identiteedi ega enam pole olemas tavalist soomlast, neid on nii erinavaid.
Stubb ütleb, et Suomes võib 2030 olla juba pool miljonit mittesoomlast."1990a oli Suomes 40 000 ilma Soome kodakondsuseta inimest 2010 juba 160 000 ja 2020 on 320 000 ja 2030a siis juba pool miljonit. See võib toimuda ka kiiremini."
Stubb: Maahanmuuttajia 15 vuoden päästä jo puoli miljoona http://www.hs.fi/politiikka/a1443062826361
Stubbi sõnul ei ole muud väljapääsu, on vaid võimalus, kuidas sellega hakkama saada. Vaid koos ühtse Euroopaga, kõik piirid lahti, üks Euroopa riik. Stubb tahab Soome kaotada. Rassism, st. rahvuslik mõtlemine, patriootilisus tuleb täitsa ära kaoitada.
Halli, juurteta massi on kergem valitseda. Usk, eriti juudi kristlik usk tuleb murda. Öeldakse, et pole midagi teha, tuleb leppida. Islam sobib väga hästi nende plaanidesse, sest see usk ei tee eri maadel vahet, pole rahvuslikke piire. Tahetakse, et rahvusliku enesetapu hinnaga võetaks kõik vastu. .
Probleemne Agenda21 https://et.wikipedia.org/wiki/Agenda_21
Loodud 1976 totalitaarse võrdsuse loomiseks, hirmutamiseks, rahvamasside siirdamiseks. Tahab Euroopat lihtsalt muuta. Väljamõeldud ilmastikupõgenikud. Tegelikult pole kunagi tõestatud, et inimtegevus põhjustaks ilmastikumuutusi. Ei lasta vastu vaielda, samamoodi ka immigratsiooni puhul.
Lääne Euroopa, USA, saudid ja islamimaad lükkavad oma rahvast Euroopasse, see on invasioon. Neil on miljardeid. Eliit kasutab islamit ära.
Peter Sutherland nõudis Iirimaal, et kõik kristlased peavad uksed avama. Ei öelda, et see on põhiõiguste vastane. Pidevalt rõhutatakse, et pole muud võimalust, sest tahetakse jätta mulje, et vastuhakkamine on tulutu. Mitte mingiil juhul pole vaja seda uskuda! See on vale!

Allikas: Facebook

5 kommentaari:

Anonüümne 3. november 2015, kell 11:41  

Tahaks ühe sellise nn. Sorose kätte sada! Jätkake head tööd avalikustamaks maailma mädanike rakke!

Anonüümne 3. november 2015, kell 16:16  

Lääs lääs lääs. Eliit, illuminati, vabamüürlane, suurkapitalist, punased. Ärge kunagi nimetage ****lust. Valge rassi genotsiidi ei toimu, sest rahvuslaste hinnangul pole rassi olemas. Ka eestlast pole nende jaoks olemas, eksisteerivad vaid kristlased. Kristlus tuleb päästa, siin on kristlasi väheks jäänud, toogem Aafrikast mustanahalisi kristlasi. Eesti vajab Shomrim politseid. Kummardagem Ida. Venemaa rajab suurima holokausti muuseumi. Isake Putin isiklikult annetas ome palga selleks otstarbeks. Eesti võib Venemaa eeskujul keelustada rahvusluse. Jumalik Venemaa vabastab teid nendest uskumatutest. Võimas kristlik Venemaa koos Hiina ja Kaukaasiaga, see on rahvuslaste unelm. Toetage Euroopa Juudikongressi ja Euroopa Tolerantsuse ja Sallivuse Nõukogu, nemad on piibli väljavalitud. Muidu võib tulla hitler ning öelda:
"The reason why the ancient world was so pure, light and serene was that it knew nothing of the two great scourges: the pox and Christianity. Christianity is a prototype of Bolshevism: the mobilisation by the Jew of the masses of slaves with the object of undermining society."

"Without Christianity, we should not have had Islam. The Roman Empire, under Germanic influence, would have developed in the direction of world-domination, and humanity would not have extinguished fifteen centuries of civilization at a single stroke."

Anonüümne 3. november 2015, kell 19:24  

Juurde võiks,öelda ,et see ongi kolmas maailmasõda.

Anonüümne 4. november 2015, kell 13:26  

Kas Saudi-Araabia oli see koht, kus seati üles Rothschildi pangandus. GFH.

“We, the Saudi Family, are cousins of the Jews: we entirely disagree with any Arab or Muslim Authority which shows any antagonism to Jews; but we must live together with them in peace. Our country (Arabia) is the fountain head from where the first Jew sprang, and his descendants spread out all over the world.”

Anonüümne 5. november 2015, kell 01:42  

kus on video??? http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2011/01/video-paljastab-eesti-euroopa-ja-usa.html



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP