RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 30. november 2015

Mart Metsalalt suurepärane raadiosaade eesti identiteedist, pagulastest ja oma rahva ja kultuuri kaitsmisest

LAUDETUR JESUS CHRISTUS!


Ma pööran Teie tähelepanu suurepärasele, avatud ja selgele, ilma mingisuguse poliitilise korrektsuseta vestlusele Kuressaare Pereraadios: 

Ma tahaksin sedasama, mida Mart Metsalalt, võib olla vähem värvikalt kuid sama sisukalt, kuulda meie kõrgetelt kirikutegelastelt - Katoliku Kiriku, EELK ja Eesti Kirikute Nõukogu liikmeskirikutelt, nii üksikult kui koos. Selle asemel tuleb minu postkasti meie lapsministri Taavi Rõivase ja kogu selle reaalsest elust irdunud ja oma rahvast põlgava kamba ideoloogilise hülgemölaga unisoonis kõlav Eesti Kirikute Nõukogu üleskutse kogudustele valmistada ette tingimusi "pagulaste" vastuvõtmiseks. Kas valitsuse esindajatega igasugustel konverentsidel ja toimkondade nõupidamistel istudes e4nd tähtsana tunda on tõepoolest niivõrd meelitav, et selle nimel hakatakse huntidega ühte ja sama hundiulgu laulma? Pole imestada, kui imaamid ja pühasõdalased saavad peagi teie peal teie tegematajätmiste karistajateks. 

Loomulikult tahaksin ma sedasama mida Mart Metsalalt, kuulda ka meie valitsuse liikmetelt ja Riigikogu liikmetelt. Kahjuks on nemad just selle rahvast ja riiki hävitava hülgemöla allikaks. 

Sellises olukorras ei ole muud midagi öelda kui korrata koos Mart Metsalaga: pole vahet, kas ajupestud kasulike idiootidena, kaas rumalast idealismist, äraostetutena, "progressiivse" ideoloogia levitamise missioonitundest, või selgest kurjast destruktiivsest vihkamisest oma rahva ja maa vastu - sellist hülgemöla pagulastest, sallivusest ja avatusest jms progressiivsetest nähtustest rääkida on kuritegelik ja see kes seda teeb, see on riigi ja rahva VAENLANE, kes valmistab meie jaoks ette põhimõtteliselt sedasama, mis toimus hiljuti Pariisis. Meie riigiorganite kaaperdamise ja okupatsiooni tõttu rahvusriigile vaenulike tegelaste poolt, meie intellektuaalse eliidi reeturlikkuse, intellektuaalse ja moraalse mannetuse tõttu on hakata kodanikel kaitsma Eesti Riigi põhiseaduslikke eesmärke ja seeläbi ka iseennast, sest meie riik on muutunud meie vaenlaseks, tuleb otse ja selgelt öelda.   


+ IMI +
isa Ivo Õunpuu
______________
NB! See raadiosaade on kustutatud, kuid kuulatav veel siin: http://chirb.it/vC4710
M.I.


1 kommentaari:

Ivo Õunpuu 1. detsember 2015, kell 12:24  

Ning kuulatav ka Pereraadio "Sinepiivakeste" saadete arhiivis:
http://www.pereraadio.ee/uus/index.php?option=com_content&view=article&id=660%3Asinepiivake&catid=21%3Aarhiiv&Itemid=1



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP