RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 15. november 2015

MATTI ILVES: PRANTSUSMAAL SÜÜDATI PÕGENIKELAAGER JA OLUKORRAST LIIDUS

Prantsusmaal Calasis süüdati põgenikelaager ja seda vaid paar tundi peale terrorirünnakuid Pariisis. Immigrantide laagris "Jungle" oli umbes 6000 sisserändajat, peamiselt noored mehed Süüriast ja Põhja-Aafrikast.

Seal oli ka enne päris pingeline olukord ja mitmed kokkupõrked märulipolitseiga, mille tulemusel sai kannatada vaid nädala jooksul 27 politseinikku, paljud neist on vigastatud.

Võimud süüdistavad süütamises muidugi paremäärmuslasi ja lasusa natse. Calais`i linnapea Nathacha Bouchart süüdistas hiljuti ka Briti valitsust, et nemad on süüdi olukorras linnas (see asub Eurotunneli lähedal), sest kõik need põgenikud tahavad minna Inglismaale, kus oodatakse endale paremaid tingimusi kui mujal Euroopas. Calais pidi olema lausa Briti pantvang, sest inglased ei lase vaeseid põgenikke edasi.

Aga kui keegi nüüd arvab, et terrorirünnakud Prantsusmaal äratavad lõpuks Euroopa Liidu unest üles ja võetakse ette karmid abinõud võitluses immigrantide kriisiga ning islamiterrorismiga, siis need eksivad. EL on ainult rääkinud, kuid pole midagi mõistliku teinud. Raha andmine Türgile ning Aafrikle 3. ja 2. miljardi € ulatuses ei lahenda midagi ja on vaid mahavisatud miljardid. Pole veel ka selge, kas see raha tuleb ELi eelarvest, või peab Eesti vastava osa jälle maksma.
Kõigepealt tuleb sulgada ELi välispiirid, selleks vähemalt liidul jõudu oleks. Seda muidugi ei tehta, põhjusel, et immigrandid tulevad kasuks rahvuste hävitamisele. Meie valitsejad peaksid müüd vähemalt kvoodipagulasest ära ütlema, nii nagu teeb Poola. Aga ... pole ju valitsejaid, on vaid asehaldurid.

Kordan veel ja veel, et eestlaste ainus võimalus säilida rahvana, on väljaastumine Euroopa Liidust! Kui me sellest aru ei saa, siis oleme määratud surmale.

P.S. Poliitkorrektne "Vikerraadio" teatas, et terrorirünnakute taga olid siiski prantslased! Siit selgub, et ei maksa süüdistada immigrante. Hiljem teatati, et vaid ühe terroristi juurest leiti Süüria pass.
Huvitav, millal neegrist või araablasest saab eestlane, kas siis, kui ta saab Eestis alalise elamisloa, või siis, kui ta õpib ära eesti keele?
Meie ID-kaartidel ega passides ei ole enam märgitud rahvust.

Kasutatud allikas: http://www.mirror.co.uk/news/world-news/calais-migrant-camp-fire-france-6830330


1 kommentaari:

Anonüümne 15. november 2015, kell 22:00  

Aga muidugi prantslased tegid ja keegi norralane oli organiseeria. See näitab ilmekalt, et mingit integratsiooni ei ole ega tule.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP