RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 2. november 2015

MATTI ILVES: ÜLESKUTSE RASSIVAHETUSEKS!

Ajakirjanik Alo Lõhmus kautsub ERRi raadiojaamas "Vikerraadio" saates Uudis+, 1. tund (14. Oktoober) täiesti avalikult eestlasi üles RASSIVAHETUSELE! Usun, et see oli tellimustöö, mille eest teda loomulikult ka vastavalt tasustati. Ühtlasi oli see esimene kord, kus see teema üles võeti.

Valgel rassil pidi olema palju pärilikke haigusi, ka meeste kiilaspäisus pidi kuulua sinna alla ja pealegi pidid olema segarassist inimesed ilusamad(!) jne. Lõhmuse arvates oleme me juba korra või kaks rassi vahetanud, aga kuulake ise siit: http://vikerraadio.err.ee/v/uudispluss/loigud/4b25ce27-b61b-4c8f-b3e0-3868192598f8/uudis-lauri-hussar-1-tund
Alates 20.10
Või lugege siit: http://uudised.err.ee/v/arvamus/1f7f69ea-0945-4914-9faa-84527835ce1a/alo-lohmus-eestlane-vaheta-oma-vana-rass-uue-ja-agedama-vastu
Juba Paneuroopa juhid teadsid, näiteks Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi (lugege täpsemalt SIIT), kuhu Euroopa Liit peab suunduma. Valge rass tuleb hävitada ja rahvad muuta rahulikult euraasia-negroidsesse rassi kuuluvaks ja see rass asendaks rahvaste mitmekesisuse Euroopas. Seda rahvamassi valitseksid juudid, kes on tuleviku Euroopa aadelrass, just nii on Coudenhove-Kalergi meile öelnud!

Väga ei ole vaja karta, sest need globalistide ja vabamüürlaste suurprojektid ajaloos on ikka ja jälle läbi kukkunud: Suur Prantsuse Revolutsioon, NSV Liidu moodustamine,  samuti hävivad Euroopa Liit ja Põhja-Ameerika Liit (Mehhiko, Kanada ja USA). Rahvad Euroopas juba ärkavad ja ka eestlased on tasapisi tõusnud surmaunest, ning  see EL lendab ajaloo prügikasti. Aga palju halba suudavad nad meile siiski veel teha.

1 kommentaari:

Anonüümne 2. november 2015, kell 14:58  

Kui Alo Lõhmust keti otsas hoidvad marksistid kukuvad, tuleb uut peremeest otsida. Sellist tühjaklähvivat ja enesevigastajast niru ilmselt ei raheta eriti.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP