RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 13. november 2015

MATTI ILVES: USA RELVASTAB KAUDSELT ISISt

USA lubas saata Iraagi "demokraatlikule" valitsusele rohkem relvi, kuid mingi juhuse tõttu sattuvad need hoopis verise Islamiklalifaadi kätte.
Peaminister Haider al-Abadi ütles Iraagi riigitelevisioonis, et me kaotasime palju relvi Mosulis ja 2300 Hummeri uut militaarsõidukit, need on lausa katastroofilised numbrid. Lisaks veel loovutati ISIS-ele kranaadiheitjaid ja kuulipildujaid.

Mõned eksperdid usuvad, et on lausa mõttetu anda iraaklastele neid Hummereid, sest nii-kui-nii nad kaotavad need Islamikalifaadile, seekord oli kahju Ameerika maksumaksjatele 579 000 000 $.
Arvatakse veel, et targem oleks relvastada hoopis kurde.

Ameeriklastel-ekspertidel on muidugi suur segadus, aga arvan, et mitte valitsusel. Nagu meile on selgunud, ISIS peaks olema hoopis USA lapsuke, lugege SIIT ja relvad lähevad tegelikult õigesse kohta. Paljud araabiariigid tarnivad relvastust kalifaadile peaaegu avalikult (SIIN), ameeriklastele see aga ei sobi.
USA võitlus ISISe vastu on lihtsalt üks mäng, mis on mõeldud vaid avaliku arvamuse rahustamiseks.

Kasutatud allikas: http://www.breitbart.com/national-security/2015/06/02/isis-captures-2300-humvees-as-us-plans-to-send-iraq-more-weapons/
_______________
On teatatud, et USA ei kavatse Islamikalifaadi vastu alustada täiemõõdulist sõda, koos maavägedega. Meie meedias pole ka kuulda olnud uudiseid USA lennuväe ja Iraagi relvajõudude võitudest ISISe üle. Vaevalt, et need juletakse jätta lihtsalt toomata. Ju siis ei ole veel Euroopa põgenikekvoot täis.
Nüüd selgub, et ISISe vastu võitlevad tõsiselt vaid Venemaa, Süüria ja kurdid.


1 kommentaari:

Anonüümne 13. november 2015, kell 15:36  

Probleem on selles, et maailmas pole piisavalt ressursse, et tagada USA ja EL õitseng. USA on alustanud mängu oma riigi eest ja selleks läbi oma 52. osariigi Saudide on loonud ISIS-e, et põhjustada Euroopale ja EL probleeme, viies seal enne välja kogu oma sõjaväe. Teine tõsine probleem EL on tulemas venemaa suunalt, sest USA vasall Sudia-Araabia on kruvinud alla naftahina. Selle kõige taga on samuti Iisrael, kellel on vaja ka euroopale näidata, et nad ei vinguks enam palestiinlaste asjus, EL saadetakse kaltsupäid täis.

Ainumas raske koht ongi selles plaanis venemaa, teda niisama ei võta ja pole sugugi välistatud, et plaaniks ongi islamiusuliste massiline tapmine venemaa relvastu abil, samuti suunab see islamimaailma viha venemaa vastu, ise ei taheta oma käsi määrida, loodetakse, et Voval lõpeb kanatus ja ta vaatab, et kas ta aatom ka pauku teeb.

Elame näema, aga arvata, et USA on kuidagi EL sõber on naeruväärne, NAT-t sisuliselt pole on vaid USA relvastus j aseda euroopas pole, saksmaal on aga soomusühikuid vähem kui donetski rahvavabariigil.

USA järgmine sõjaline suun on ja probleem on Hiina, EL saadetakse mustad, kes selle võimekuse ja konkuretsivõime ressursside tarbimisel olematuks muudavad j ariigid lagastavad.

Mis saab aga Hiinaga, see on kõva pähkel samuti Venemaa, kes teeb tihedalt koostööd Iraaniga.

Meie lapspoliitikud võiksid veidi mõelda, enne kui USA tagumikku ....



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP