RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 27. november 2015

Pöördumiste Riigikogule üleandmine, meeleavaldus Toompeal jm uudised

Hea Matti Ilves!

Viimased nädalad on olnud meile sihtasutuses kiired ja pingelised, mistõttu tahan Teile teada anda mitmetest olulistest sündmustest.

Esiteks: esmaspäeva hommikul andsime Riigikogus Keskerakonna, IRL-i, Vabaerakonna ja EKRE fraktsioonidele üle rohkem kui 25 000 pöördumist enam kui 6 500-lt inimeselt, mille keskmes oli palve mitte toetada Reformierakonna ja sotside fanaatilist püüdlust perekonna tähendus seadustega olemuslikult ümber määratleda, kaasates sellesse ka homoseksuaalsed suhted.

Selle sündmuse kohta saate lähemalt lugeda siit:

http://objektiiv.ee/saptk-andis-riigikogu-fraktsioonidele-ule-rohkem-kui-25-000-poordumist/

Minupoolse kommentaari koos videokaadritega pöördumiste üleandmisest leiate aga siit:

http://objektiiv.ee/vooglaid-kooseluseadusest-loodame-et-saadikud-ei-lase-ennast-ara-osta-ja-naitavad-tugevat-selgroogu/
 
Teiseks: eile hommikul tõmbasime oma sümboolse meeleavalduse raames nii Riigikogu ees kui ka Vabaduse platsil lahti hiiglasliku, meie Prantsusmaa sõpradelt laenatud 600 m2 suuruse lipu, et saata parlamendile taas kord jõuline sõnum perekonna ja abielu tõelise tähenduse kohta.

Lisan oma kirjale esimese droonilt tehtud pildi (vt ülalpool), mis annab sündmuse sümboolsest jõulisusest hea ülevaate. Et paljude parlamendiliikmete silmad paistavad olevat jäänud pimedaks kõige elementaarsemate loomuseaduslike tõdede suhtes, tegime sõnumi neile nähtavaks suurelt ja värviliselt:

Perekonna ja abielu keskmes on mehe ja naise vaheline suhe ning igal lapsel on loomulik õigus emale ja isale, mida kellegi ei ole voli neilt ära võtta.

Sellest sündmusest valmib peagi videokokkuvõte, mille saadan kindlasti ka Teile, kuid seniks viitan ühe ajakirjaniku reportaažile meie sümboolsest meeleavaldusest:

http://objektiiv.ee/kajastus-saptk-valgustas-lossi-platsi-ja-vabaduse-valjakut/

Kolmandaks: just täna tehakse Riigikogus algust kooseluseaduse rakendussätete esimese lugemisega, mis lükkus eile edasi.
Praeguse seisuga paistab, et kooseluseaduse läbisurumise lõpuleviimist ei toeta ei Keskerakonna, IRL-i, Vabaerakonna ega ka EKRE fraktsioon, mistõttu ei saa Reformierakond ja sotsid, kellel on pärast valimisi parlamendis endise 57 asemel vaid 45 kohta, vajalikku 51 häält kokku.

Seetõttu levib parlamendiliikmete seas üha laiemalt seisukoht, et kooseluseadus, mille terviklikul kujul vastuvõtmiseks puudub Riigikogus piisav toetust, tuleks tühistada.

Neljandaks: kuivõrd kooseluseaduse teema on tõusnud taas jõuliselt avaliku tähelepanu alla, on ka meil tulnud kasutada võimalusi sõna sekka öelda. Vast kõige enam on pälvinud tähelepanu minu osalemine Postimehe päevaintervjuus, kus teiseks pooleks oli sotside ridades parlamenti kuuluv Mihkel Raud:

http://arvamus.postimees.ee/3410009/paevaintervjuu-varro-vooglaid-ja-mihkel-raud-arutlesid-kooseluseaduse-ule

Paljud inimesed on mulle selle intervjuu pinnalt kirjutanud, et on raske uskuda, kui kergekäeliselt rakendavad homoliikumise pooldajad argumentide puudusel demagoogiavõtteid, süüdistades samal ajal teist poolt demagoogitsemises. Ainuüksi selle pärast, et näha, kuidas see toimub, tasub intervjuud vaadata.

Lisaks toon välja Tallinna TV-s antud intervjuu, kus rääkisin samuti kooseluseadusega seonduvatest küsimustest:

http://objektiiv.ee/vooglaid-ja-karilaid-uhiskonda-lohestav-kooseluseadus-tuleb-tuhistada/

Viiendaks: juhin Teie tähelepanu ka ettekandele, mille pidasin eelmisel nädalal Riigikogus, osaledes EKRE kutsel riikliku tähtsusega küsimuse arutelul, mis keskendus suveräänsuse teemale:

http://objektiiv.ee/riikliku-iseseisvuse-eelduseks-usk-selle-voimalikkusesse/

Väljendasin oma ettekandes seisukohta, et Eesti saab olla tõeliselt vaba ja iseseisev üksnes juhul, kui meie poliitiline juhtkond usub Eesti võimesse saada iseseisva riigina hakkama ega kooguta ühegi välismaise isanda ees, ei ida ega ka lääne suunal.

Paraku on suur osa meie poliitilisest juhtkonnast selle usu minetanud ning süüdistab inimesi, kes tahaks näha Eestit käitumas väärikalt ja suveräänsele riigile kohaselt, täiesti absurdsel kombel venemeelsuses, lastes jällegi käiku labase demagoogia, et varjata argumentide puudust ja hoiduda sisulisse arutellu laskumisest (just nagu tegi seda Mihkel Raud Postimehe päevaintervjuus).

Pean seda küsimust tõesti erakordselt oluliseks, sest kui poliitilisel tasandil kaob vabale ja iseseisvale riigile kohane vaimne hoiak, siis surutakse meile üha enam peale asju, mis on meie kultuuri alusväärtustega vastuolus ega ole suuremale osale inimestele vastuvõetavad – sellest on näiteks nii homoideoloogia pealetung, püüdlus avada uksi massiimmigratsioonile kui ka Eesti maksumaksjate sundimine tasuma teiste riikide poolt võetud võlgasid.

Saame näha, mida lähipäevad ja -nädalad toovad. Igal juhul püsime valvel ning teeme kõik, mida suudame, et seista jätkuvalt meie ühiste väärtuste kaitsel.

Teid siiralt tervitades,
 
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP