RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 14. november 2015

Radikaalislam kuulutas Euroopale sõja

Pariisis toimus kohutav veresaun kogu kristliku Euroopa vastu. Kui sotsialistidest ja liberaalidest “avatud uste” ja multikultuurse poliitika pooldajad ka sellest signaalist ei ärka, tuleb taolised “lödipüksid” ja oma rahva hävitajad Euroopa valitsustest kõrvaldada, sest eurooplased ei saa lasta end sisserännanud moslemiradikaalidel maha tappa nagu lambaid. Viimane Charlie Hebdo veresaun läks liiga kiiresti meelest ja uued plaanitavad kuritööd ei lase end kaua oodata. Kõrvade lontilaskmine on kõige hullem, mida veel teha saab.

Pariisi terrorirünnakutes sai ööl vastu laupäeva esialgsetel andmetel surma üle 120 ja viga 200 inimest, neist 80 raskelt, teatasid Prantsuse võimud. Ühtekokku sai surma kaheksa ründajat, neist seitse end pommivööga õhku lastes, ütles juurdlusele lähedal seisev allikas. Kalašnikovi automaate AK-47 kandnud musta riietatud relvastatud isikud tungisid reede õhtul Pariisi idaosas pärast ümbritsevate kohvikute pihta tule avamist Bataclani kontserdimajja ja tulistasid rahulikult ja metoodiliselt sadu kontserdikülastajaid. Kontserdimajas oli rünnaku ajal 1500 inimest.
Politsei teatel tapeti Prantsusmaa pealinnas mitmes rünnakus vähemalt 120 inimest, kontserdimajas hukkus ligi 100 inimest. Pealtnägijate sõnul hüüdsid Bataclani ründajad “Allahu akbar” (“Jumal on suurim”) ja sarjasid Prantsuse sõjalist sekkumist Süürias samal ajal USA rockbändi Eagles of Death Metal kontserdi 

külastajaid tulistades.
Politsei tormijooksu ajal kontserdimajale lasid kolm ründajat end pommivöödega õhku. Ühele said Prantsuse politseinikud pihta, ent ta õhkis end kukkudes. Pariisi põhjaservas jalgpallistaadioni Stade de France kahe sissepääsu juures korraldati samaaegselt kontserdimaja ründamisega kaks enesetapurünnakut ning üks pommirünnak staadioni lähistel asuva McDonaldsi restorani juures, surma sai viis inimest. Staadionil peeti Prantsusmaa-Saksamaa sõprusmäng. Kolm ründajat hukkus Stade de France’i ümbruses. Veel üks sai surma Pariisi idaosa tänaval. Mängu vaatas ka Prantsuse president François Hollande, kes viidi rünnakutest teada saades kiiresti staadionilt valitsuse kriisiistungile.
Charonne’i tänaval korraldatud rünnakus Jaapani restoranile sai surma 18 inimest. Rünnati ka Bichat’ tänaval asuvat Kambodža restorani Petit Cambodge, kus sai samuti inimesi surma. De la Fontaine au Roi tänaval rünnati pitsakohviku Casta Nostra terrassi, pealtnägijate sõnul sai surma viis inimest. Lisaks õhkis Voltaire’i bulvaril end enesetapuründaja. Ei ole teada, kas plahvatuses sai keegi vigastada.
“Pariisi piirkonnas käivad pretsedenditu ulatusega terrorirünnakud,” ütles Hollande emotsionaalses telepöördumises, teatades otsusest sulgeda Prantsuse piirid, kuulutada kogu riigis välja eriolukord ja saata Pariisi 1500 sõdurit lisaks juba pärast jaanuarikuiseid rünnakuid pealinnas patrullivatele sõduritele.
Bataclani kontserdimaja asub umbes 200 m kaugusel satiirilehe Charlie Hebdo toimetusest, kus relvastatud pühasõdalased tapsid jaanuaris 12 inimest. Prokuröride sõnul on neutraliseeritud vähemalt viis ründajat ning võimud otsivad nende võimalikke kaasosalisi. Hollande otsustas loobuda pühapäeval algavale G20 tippkohtumisele sõitmisest.

Prantsusmaa oli hiljuti alustanud julgeolekumeetmete karmistamist enne novembri lõpus algavat Pariisi kliimakonverentsi. Süürias ja Iraagis võitleb sunniidi äärmusrühmituse Islamiriik (IS) ridades hinnanguliselt üle 500 Prantsusmaalt pärit võitleja. Prantsusmaale on naasnud 250 neis riikides võidelnut. Hämmastav on see, et sõjakoldes inimesi tapvad jõhkardid nii kergesti Prantsusmaale tagasi saavad pöörduda.

Prantsusmaal on välja kuulutatud sõjaseisukord. Junckeri-Merkeli-Hollande avatud uste poliitika on läbi kukkunud. Nende poliitikat järgivad valitsusesed, eriti Rootsi oma, peavad tõsiselt järgi mõtlema ja peeglisse vaatama. Kas nad valivad oma rahva kaitsmise või ohtu seadmise tee? Uute Uudiste meelest tuleks kõik Euroopa piirid sulgeda ja vähegi kahtlased migrandid maalt välja saata, pagulasprogrammid aga külmutada. Konservatiivid on sellest varakevadest saadik vahetpidamata rääkinud, aga see kõik on jäänud tähelepanuta. On aeg midagi ette võtta!
UU 
(Faktid AFP – BNS vahendusel)

Allikas: http://uueduudised.ee/radikaalislam-kuulutas-euroopale-soja/

1 kommentaari:

Anonüümne 15. november 2015, kell 02:14  

Suurepärane ettekanne Norra terrorirünnakute tagamaadest. Võimalik, et ka Pariisi rünnaku puhul samu võtteid on kasutatud.
https://www.youtube.com/watch?v=AQPDT1WgiIs



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP