RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 28. jaanuar 2016

MATTI ILVES: ROOTSIS ÕPETATAKSE PAGULASI SNAIPERITEKS!

Seoses pagulastega teevad Cameron, Obama, Hollande, Merkel ja teised uskumatult rumalaid asju. Nad jätavad sisserändajate eest kaitseta oma rahvad ja nende kultuuri.

Kuid lolluse eriauhinna saab siin kindlasti Rootsi. Nimelt on leidnud sealne valitsus maksumaksjate raha, et rahastada snaiperite koolitust hiljuti saabunud islamiusku pagulastele Aafrikast ning Lähis-Idast ja seda tehakse integratsiooniprogrammi raames!
 See jaburalt hull programm on kestnud juba 2 aastat Sollefteas Kesk-Rootsis. Hiljuti külastasid seda kooli reportarid Rootsi ajalehest "Allehanda" ja olid nõus, et see on hoopis geniaalne, progressiivne idee.
Kui need reporterid külastasid lasketiiru, nägid nad rohkem kui 50. immigranti lihvimas oma tapmiseoskusi. Need õppurid on pärit kogu maailmast Süüriast, Aafrikast ja isegi Lõuna-Ameerikast. Reporterid leidsid, et mõned neist on snaiperiõppest huvitatud ja väga andekad. Nõnda pidid noored sulama integratsiooniprogammi kaasabil paremini Rootsi ühiskonda.
Kohalikust gümnaasiumist öeldi reporteritele, et snaiperikoolitust pakutakse osana keelekursuse programmist ja sellest on palju kasu, sest siin nad õpivad mitte ainult snaiperipüssi kastutama, aga saavad ka rootsi keeles suhelda mitmesuguste inimestega ja koos vaba aega veeta.

Nii siis luuakse kõik tingimused, et Lääne-Euroopas puhkeks dšihaad. Aga Rootsi valitsus ja kontrollitud meedia usuvad, et see on hea mõte koolitada potensiaalseid vaenlasi kodusõjaks. Tegelikult ei ole see nali, vaid lihtsalt riigireetmine.

Kasutatud allikas: SIIN

2 kommentaari:

Anonüümne 30. jaanuar 2016, kell 11:31  

Ma arvan, et te välistate võimaluse, et äkki õpetatakse neid ennast kaitsma,kui nad tagasi saadetakse! Väike väljaõpe ja koju tagasi!

Matti Ilves 30. jaanuar 2016, kell 13:05  

Neid ei saadeta tagasi kodumaale, panite tähele vast, et tegu on integratsiooniprogrammiga! Need nn. pagulased on saanud juba Rootsi riigilt "kaitse".



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP