RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 10. veebruar 2016

Jaak Madison: Õiguskomisjoni istung, arutati kooseluseduse tühistamise eelnõu

Täna oli siis õiguskomisjoni istung, mille liige ma ise küll pole, kuid kus toimunud kooseluseaduse tühistamise eelnõu tsirkust kajastab aktiivselt massimeedia.

Milles seisneb tsirkus? IRL, kes on väljendanud vastuseisu kooseluseadusele ja ei toeta rakendusaktide vastuvõtmist, jääb seaduse enda tühistamise küsimuses erapooletuks. Et siis ise ka ei teata, kas ollakse poolt või ollakse vastu, mis vist samas iseloomustabki tavapärast olukorda seal erakonnas. Teine vahva asi tsirkuses - Vabaerakond, kes on väljendanud kindlat vastuseisu kooseluseadusele, ei toeta rakendusakte ja on varuvariandiks menetlusse esitanud paarkonna seaduse seaduseelnõu, ei toetagi siis probleemse seaduse tühistamist ja oh üllatust: on kah erapooletu!

Keegi tähtsam Vabaerakonna isik vist mainis üks päev meedias, et Vabaerakond on uus "Isamaa" ehk IRL vol2 ning selline otsustusvõimetus iseloomustab isegi seda väidet päris kenasti.

Malle Pärn: Ja kuulsuse narride kassiloopimine jätkub


"Mitteametlikel andmetel hääletasid kooseluseaduse kehtetuks tunnistamise poolt Uno Kaskpeit (EKRE), eelnõu üks algatajatest Olga Ivanova (Keskerakond), Andrei Novikov (Keskerakond) ja Toomas Vitsut (Keskerakond).

Vastu hääletasid õiguskomisjoni esimees Heljo Pikhof (SDE), Kristjan Kõljalg (Reformierakond), Valdo Randpere (Reformierakond), Mark Soosaar (SDE), Imre Sooäär (Reformierakond).

Erapooletud olid RAIVO AEG (IRL) ja KÜLLIKI KÜBARSEPP (Vabaerakond).

12 riigikogu liikme poolt 2015. aasta 23. novembril algatatud kooseluseaduse kehtetuks tunnistamise seaduse eelnõuga (149 SE) soovitakse tunnistada kooseluseadus kehtetuks. Eelnõule kirjutasid alla Jaanus Karilaid, Mart Helme, Märt Sults, Peeter Ernits, Martin Helme, Uno Kaskpeit, Erki Savisaar, Dmitri Dmitrijev, Olga Ivanova, Raivo Põldaru, Vladimir Velman ja Siret Kotka."

Allikas: Facebook
_________________
IRL ja EVE ei ole usaldusväärsed parteid, erapooletuks jäämisega nad sisuliselt toetasid kooseluseadust!
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP