RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 6. märts 2016

Jüri Kukk: Vaatasin Tallinna TV-st saadet "Teie arvamus, palun!"

Vaatasin täna Tallinna TV-st saadet "Teie arvamus, palun!", kus vestlesid saatejuht Jakko Väli ja veteranpoliitik Andres Tarand. Jäi meelde mõte, et me oleme ühiskonnaga kriisis, aga meil pole neid 40 loomeinimest, kes "40 kirjaga" 1980. aastal NLiidu lagundamisele aluse panid.

Loomerahvas vaikib, vaid üksikud, nagu Mart Sander, Hannes Võrno, Margus Lepa, Emil Rutiku, lahkunud Eri Klas, Ülo Vooglaid, Malle Pärn ja veel mõned on lokku lööma asunud, paljud aga on marksistliku intelligentsi kombel hoopis valitsusele takka kiitmas. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida.

Saate lõpus ütles Jakko Väli: "Inimesed, rääkige, ärge vaikige! Rääkige igal pool, kasvõi sotsiaalmeedias, andke endast märku, nõudke, et teiega arvestataks, olgu see siis pagulasteema, Rail Baltic, fosforiit või mis iganes. Ärge olge tapale viidavad härjad! Te näete, et maailm muutub viimastel aastatel lausa kuude ja nädalatega ja et need muutused ei toimuks meiepoolse osavõtuta, siis rääkige, karjuge, olge aktiivsed, võidelge! Kui teie otsustamises kaasa ei löö, siis otsustatakse teie eest nagunii kõik ära. Ja kui rääkimisel jõudu pole, viige võitlus tänavatele. See pole üleskutse minna valitsuse vastu, see on üleskutse otsustada ise, viimse võimaluseni demokraatlike vahenditega ja eks siis näis!"

Allikas: Facebook
________________
Saate link: http://www.tallinnatv.eu/index.php/saated-sarjad/arutelu/teie-arvamus-palun/7733-2016-03-03-teie-arvamus-palun
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP