RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 2. märts 2016

MATTI ILVES: EUROOPA LIIT VARISEB TÕENÄOLISELT KOKKU!

Peale Suurbritannia nõuab nüüd ka Holland oma  in/out referendumit ELi suhtes, kui nii asi edasi läheb on Euroopa Liidu kokkuvarisemine ainult lähema tuleviku küsimus.
Britid otsustavad lahkumise liidust 23. juunil ja samasuguseid märke on peale Hollandi veel kogu mandril. On osariike, kus valijad soovivad lahkuda mitmesugustest kriisidest haaratud ja ülibürokraatlikust Euroora Liidust.

Tšehhi peaminister Bohuslav Sobotka on juba hoiatanud, et kui britid lahkuvad E Liidust, siis lahkuvad ka nemad. Hollandis läbi viidud küsitlus näitas, et 53% toetasid in/out hääletust ja vastu oli ainult 44% vastanutest. Isegi Serbia peaminister Aleksandar Vucic märkis, et Euroopa Liit on Balkani riikides kaotanud oma "imeväe", mis valitses enne liitumise suhtes.

Euroopa Nõukogu president Donald Tusk rõhutas, et brexit´i (murdumine, vahekorra katkestamine) oht on tõesti suur ja 28 osariigiga liit võib kokku kukkuda nagu püsti asetatud doominokivid, kui üks kukub, siis langevad ka teised.

Kasutatud allikas:
http://www.express.co.uk/news/politics/646796/Dutch-voters-in-out-EU-referendum-Brexit-contagion-fears-Brussels-Jean-Claude-Juncker

6 kommentaari:

Lesko 2. märts 2016, kell 15:46  

Eks see oli ju viimase aasta jooksul ju ette ennustatav, et asi hakkab kildudeks kukkuma. Muret tekitav on see, et millieni EU lagunemine viib?!?! Kas 60 000 eestalast peavad hakkama Soomes taas elamislube ja töölube taotlema? sama jutt teiste muude riikide kohta kuhu eestlased on pagenud madala elatustaseme eest. Või äkki viib see isegi mingisuguse sõjani. Jumal teab. elame näeme....

Anonüümne 2. märts 2016, kell 16:17  

Mis kuradi Soome tööle? Eestis on tööjõupuudus. Aitab teiste heaks töötamisest. Kui kogu maailma turg on valla, suudab väike Eesti lihtsalt oma kaubale turgu leida. Aga enne peavad orjamõtlemisega juhihakatised võimult kaduma.

Anonüümne 2. märts 2016, kell 23:19  

10 points teisele kommentaarile.

Lesko 3. märts 2016, kell 14:03  

eestis on tööjõu puudus põhjusega. kõik tahavad, et nende heaks tööd tehakse aga palka millega on võimalik kodu luua ja pere ülesse kasvatada, ei taha keegi. Omandasin hariduse, naine omanda hariduse. 10 aastat töötasime eestis (saaremaal). Kuni eestist ära kolimiseni elasin ema juures. pole lihgtsalt võimalik oma elu alustada 450 euroga. Hiljuti rääkisin mitme noorega kes on ametikooli lõpetamas. KÕIK plaanivad minna mujale. Isegi enne sõjaväge. Mõtle ikka nüüd loogilisel. Kes see tahab sul võlgades vireleda ja emaga elu lõpuni elada?! Mul ema teenib 16 eurot päevas. Tahad veel rääkida Eesti tööjõupuudusest ja teiste heaks töötamisest!!!???

Anonüümne 3. märts 2016, kell 15:40  

Europa nóukogu president Donald Tusk...???!!!
Mis ajast?

Anonüümne 4. märts 2016, kell 21:46  

Kõik aina jooksevad kuhugi - kas poleks aeg siinsamas omal maal rusikad püsti ajada ja vihatud võimu juures logelejad minema kihutada. Aina saba jalge vahele ja punuma!Kaua veel? Kas oma lastele kodumaa kättevõitlemine on liig raske -aga seal pukis istub ju ainult käputäis ülbareid. Kuidagi argpüksliku reetmisena tundub see jutt välismaale putkamisest...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP