RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 22. märts 2016

Raivo Orgusaar: Türgi Kurdistani suurimas linnas Diyarbakir on pidevalt kestnud komandaditund

Esmaspäevast 14. märtsist on Türgi edelaosa ja ka Türgi Kurdistani suurimas linnas Diyarbakir pidevalt kestnud komandanditund. Linnas pole sellest ajast enam ei elektrit ega vett ja Inimesed on keeldudega välja tulla sisuliselt korteritesse surema lukustatud. Neil pole seal ammu enam ei toitu ega ka vett. Eluga riskides väljuvad Inimesed tänavatele, et leida toitu ja sageli ei tulegi Nad sealt enam tagasi. Nende laipasid leitakse hiljem hulganisti otse tänavatelt, kus türgi armee Nad lihtsalt komandanditunni rikkumise eest maha on laskmas!

Kas kõik ikka mõistavad, mis toimumas on? Sellist komandanditundi võib kehtestada kus iganes, ka siin Eestis, jättes Inimesed sisuliselt kodudesse janusse maha kärvama. Sisuliselt on nagu näha Türgis käimas ülemaailmne vaikiv PEAPROOV selle kohta, KUIDAS MASSILISELT SUURLINNADES korraga miljoneid ära saab hävitada. Lihtsaim ja odavaim viis on keelata rahval lihtsalt kodudest väljuda ja lasta Nendel kodudes vee ja toidupuudesel maha kärvata!
Chabadi üks kannupoistest u.paet lausus avalikult, et Türgi on Meie sõber!

Tahaks nüüd kõikidelt, kes paeti toetavad ja temaga sõprussuhetes on, kogu Toompea klanni käest küsida, miks Meie sõber on riigi edela ja idaosas elavate kurdide vastu rahvuslikul alusel ulatuslikku hävitustööd läbi viimas ja miks kogu lääne "heaoluühiskond" koos kogu "ausaid ja tegelikkust" kajastavaid uudiseid sellest kõigest üldse vaikimas ja sisuliselt seda ju sel viisil ka toetamas on?
Rahvas, kas TEADES MEIE VALITSUSE SEISUKOHTA SELLES VALLAS, OLETE TE VALMIS KUUDE KAUPA OMA KODUDESSE VANGI JA SEL MOEL VEEL KA ELLU JÄÄMA? KAS KODUSED VEE JA TOIDUVARUD ON SIIS NII KÜLLUSLIKUD?

Allikas: Facebook

2 kommentaari:

Lesko 22. märts 2016, kell 19:53  

Eestis on selline stsenaarium võimalik ainult võõrvägede puhul. Eestis ei suuduaks ei politsei ega sõjavägi rahva üle kontrolli saavutada. Ehe näide oli pronksöö kus turvafirmad ja politsei ei julgenud lõpuks enam väljagi sõita. Samuti ei näe ma võimalust et ükski ajateenija või kaitseliitlane Rõivase või kellegi sellise tühise mehe käsul läheb oma venda, õde, ema, isa onu tulistama. Ennemini suunataks püssitorud Stenboki maja ja kargioru poole.

Anonüümne 23. märts 2016, kell 11:41  

Eks sellepärast ongi need NATO väed sisse toodud ju.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP