RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 13. märts 2016

Rootsi politsei palub naistel Östersundis üksi tänaval mitte liikuda

Alates 20. veebruarist on Östersundi piirkonnas naisi tänaval kuus korda rünnatud ja Rootsi politsei on see murelikuks teinud, vahendab Rootsi rahvusringhääling STV.

Kõik kuus rünnakut on toime pannud tundmatud isikud ning kõigi puhul on tegu tänaval toime pandud provotseerimata rünnakutega, mille ohvriteks on naised. Ühe kallaletungi puhul on ründaja kinni võetud, teiste juhtumite kahtlusalused puuduvad ning uurimine käib.
 
„Asi on tõsine. Me hoolime naiste kaitsmisest ja seetõttu räägime sellest,“ sõnas piirkonna prefekt Stephen Jerand meediale. Seetõttu soovitab politsei Östersundis naistel liikuda tänavatel mitmekesi või otsida endale transport.Pressikonverentsil kõnelenud politseinike sõnul pole Östersundis varem midagi sellist juhunud. „Me ei taha inimesi hirmutada, kuid samas on meil kohustus rääkida sellest, mis toimub,“ rääkisid politseinikud ja kinnitasid, et kindlasti ei jää Östersund ka politsei kaitseta.
Kesk-Rootsis asuvas Östersundi linnas elab ligi 44 000 inimest.
 
See leht on trükitud DELFI internetiväravast
Aadress http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=7388442

 

1 kommentaari:

Anonüümne 13. märts 2016, kell 14:05  

Väga mõistlik on teha ekraanitõmmis koos lingiga, nad võtavad olulisi artikleid alatasa maha. Isiklikult on õnnestunud näha ajaleheartiklit, mis kirjutati palju aastaid hiljem juba online arhiivis olevana ümber, et oleks niiõelda poliitkorrektne. Loomulikult siluti jubeda teo tomepannud isiku kuuluvust koos varasemate vägitegudega ning samaaegselt vähendati rünnaku ohvrite (noored alaealised lapsed) kannatusi, mis algses versioonis oli tõeliselt jube lugeda.

Kui küsite, kas ma usun või usaldan eesti meediat? Juba ammugi mitte, üks vale ajab teist taga. Uudiseid esitatakse meelega valikuliselt või hoolega toimetatuna, et luua poliitvõimule vajalikku kampaanialaadset infovoogu. Kogemus on näidanud, et ei saa usaldada isegi arhiiviartikleid, kuna nägin arhiiviartikli moonutamist tõe varjamise nimel.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP