RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 5. märts 2016

Uudiseid Rootsi koolist

"Vanaeit, pea lõuad, kuradi v...t, ma tapan su, kuradi hoor" kõlab iga päev Uppland-Bros asuvas Fridolini koolis, kus õpilased loobivad toole, õpetajad on pidevalt haiguslehel ja uued õpetajad lahkuvad mõne kuulise töötamise järel. Anonüümne õpetaja räägib, et see kool on üheaegselt nii põnev kui hirmuäratav.

Mõned seal toimuvad asjad ületavad tema mõistmise piire. Ta selgitab klassis lauseehitust ning äkki mitte millesti algab kaklus, loobitakse üksteist mööbliga ja karjutakse "ma tapan su" , "sa sured". Ma tean kolleege, kes lähevad koju verevalumitega kehal.
Eeskirjade järgi ei tohi me laste omavahelisele kaklusele vahele minna või sekkuda vaid peame neile rääkima laste õigustest. Õpetaja ütleb, et tema jaoks on juba inimlikust seisukohast võimatu pealt vaadata, kuidas kaks last peksavad teineteist.

Kirjelduse järgi võib 99,9% kindlusega öelda, et tegu on "uusrootslastest" õpilastega kuna õpetaja kurdab ka õpilaste normaalsest madalamate teadmiste üle.
http://petterssonsblogg.se/2016/03/02/karring-hall-kaften-javla-fitta-jag-ska-doda-dig-din-javla-hora-later-de-pa-fridolins-skola/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Allikas: Kaupo Muttik, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP