RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 15. aprill 2016

Risto Teinonen olukorrast Eestis soome keelses raadiosaates:

(Eesti) riigil puudub sisuliselt põhiseadus, iga ametnikupulk võib seda (ja muid seadusi) rikkuda, juhib hale nukuvalitsus, keda käsutatakse Brüsselist, USA saatkonnast ja Simon Wiesenthali keskusest, rahvale valetatakse, et võetakse vastu mõnisada pagulast, samas tehakse ettevalmistusi tuhandete vastuvõtmiseks, praegune elanikond kavatsetakse asendada teisega, Eesti on vaene maa ja veel vaesemaks jääb, iga kümnes eestlane on juba maalt lahkunud, Eesti nn. presidendil on juudi päritolu vanaema oli kahtlusteta juut, juutlus läheb edasi emaliini pidi jne.

Ja palju muud enamkui tunni kestvas raadiosaates:
http://riimuradio.com/lahetykset/s204-extra-haastattelussa-risto-teinonen/

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto
_____________

2 kommentaari:

Lesko 15. aprill 2016, kell 15:50  

kõik see käib ju soomes samamoodi. rahvale valetatakse. riigi võlad on juba 70% skp-st. riiki juhivad bilderbergi grupi liikmed. tööstus on kolinud riigist minema. need kes on jäänud nende käest pigistatakse rohkem, et auke täita. lõpuks keegi ei vastuta justnagu eestiski. võlad jäävad rahva kanda. kihva keeratud tehingud nimetakase poliit vastutuseks ehk keegi ei vastuta.

Anonüümne 15. aprill 2016, kell 23:43  

Just nii see ongi , ka teistes eu riikides paistavad valitsustest ebaselge rahvusliku päritoluga liidrite kõrvad, kreeka on praktiliselt laostatud,sama teed lähevad teisedki riigid.Soome pidas siiski küllaltki kaua vastu, kuid allakäik on paratamatu. Küllap söövad migrandid saksamaal ka selle riigi paljaks.Ilmselt on ootamas ees üleüldine kaos.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP