RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 11. mai 2016

MATTI ILVES: ALGAB LÕPLIK ERASTAMINE

Valitsus alustab varsti Eesti osariigi käes olevate ettevõtete erastamist. Sellest räägiti hiljuti ka "Vikerraadios" ja valitsusesindajate peamine "mure" näis olevat selles, mida hakata peale nii süllekukkuva ühekorde rahaga.
Tegelikult raha osariigil pidevalt napib. "Äripäev" hiljuti kirjutas: "Valitsus kulutab lisaks eelarvele jooksvalt ka riigireserve – viimase aasta jooksul on varud iga päev kahanenud üle poole miljoni euro. Selliselt raha laristades on reservid, mida on varutud eriti rasketeks aegadeks, otsas juba kahe aastaga."

Enam ei tehtud juttu sellest, et osa strateegilise tähtsusega ettevõtetest peaks jääma riigi kätte. Selline idee ei tulnud sugugi valitsuse enda poolt, vaid söödeti Reformierakonnale ette globalist Siim Kallas-Golbergi poolt juba 2014. aastal, SIIN. Kes ikka veel kahtleb Kallase Golbergi nimes, võiks lugeda artiklit SIIN.

Eestis on juba umbes 80 % eraettevõtlusest välismaise kapitali käes, need ettevõtted tegelevad enamuses odavate allhangetega, sellest tulevneb ka eestlaste vaesus. Näiteks ei pidavat olema meil ilma tutvuseta võimalik saada kõrgharidusta töölistel suuremat palkka kui 550...600 eurot kuus.

Osa riigi käes olevatest suurettevõtetest müüakse otse välismaistele ärimeestele (vähesed Eesti suurtest ettevõtjatest osutuvad siin ilmselt konkurentsivõimetuteks) ja teised viiakse börsile. Kui eesmärk on börsiettevõtete erastamine, siis minnakse sinna juba kõigi ettevõtete aktsiatega ja mitte lisakapitali hankimiseks vähemusosalusega. Siis võib kindel olla, et peagi vahetavad ettevõtted omanikke.
Kuulda on, et nii liigub eestlaste käest ära ka viimane pank - LHV Pank.

Nii saab valitsema-juhtima Eesti majandust rõhuvas enamuses väliskapital, kes loomulikult viivad meie tööga toodetud kasumi osariigist välja. Eestlaste osaks jääb ainult odava orjatöö tegemine.
Sellist troostitut tulevikku plaanib meile siis globalistidele ülikuulekas reeturvalitsus! Nõnda lõppeb meie unistus tugevast rahvuslikkust majandusest.

Kas midagi on veel võimalik päästa? On. Välja tuleks kiiremas korras vahetada võimul olev valitsus. Kuna erakorralisi valimisi on pea võimatu esile kutsuda, et võimule saaks EKRE juhitud rahvuslik valitsus, siis on ainus abinõu abinõu rahvaülestõus. Aga kas rahvas mõistab seda kriitilist olukorda? Vaevalt. Siinkohal tuleks altervatiivmeedial võtta kogu jõud kokku ja seda kriitilist olukorda inimestele selgitada.
Siiani usub enamus rahvast miljardäride poolt lendu lastud valejuttu, et kaptalil ei olevat kodumaad. Kodumaa on!

2 kommentaari:

Anonüümne 11. mai 2016, kell 15:11  

Tavaliselt vahetatakse nime peale kinnimaja või kohtulahendit, uue elu alustamiseks või teistsuguse ääretult kohutava minevuku varjamiseks. Kas tõesti on Siim nime vahetanud?

Anonüümne 11. mai 2016, kell 18:03  

Vastupidi, rahvas on vägagi aru saanud, mis toimub.Uinub vaid nn. rahva eliit -haritlased,tööandjad. Vaat nemad saaksid selle koleduse hetkega lõpetada -kuid ime-ime -nad vist ei tahagi! Hetkega lõpetada kuritegeliku põhiseadust eirava ladviku nuumamine maksudega, mille eest mitte midagi kaalukat vastu ei saa peale ahistavate seaduste. Kas meie rahvuslik eliit on kaasajooksik? Neist pole kuulda enam aastaid.EKRE on muidugi hea uus hingamine -kuid seal on palju rahvale tundmatuid isikuid. Ja inimeste hirm saada uuesti ära kasutatud hoiab seni vaos.Ja veel -lihtsameelsed välismaised "investorid"astuvad siin Eestis libedale jääle. Kahtlasel moel -E-valimised-võimu kahmanud tegelased osutuvad ühel päeval ebalegitiimseteks -ja koos sellega ka nende pähemääritud seadused -erastamised trahvid jne. Välismaine "investor" ühveldabki siit hirmuga vara välja kuid maju ja vabriukuid seljas kaasa ei vii.Seega -kas on tõesti kõik lootusetult kadunud???



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP